Микиту призначили керівником філармонії

admin 10.04.2014 10:41 СОЦІО

9 квітня, у великому залі Закарпатської обласної філармонії відбулися збори працівників трудового колективу.

Депутати обласної ради , зокрема керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович та його заступник Іван Бібен, голова постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики фізкультури і спорту,   нацменшин   та інформполітики Микола Вегеш ознайомили з механізмом реалізації рішення облради з призначення та звільнення керівників обласних підприємств, закладів та установ, ухваленого на пленарному засіданні сесії.  

Він передбачає висунення трудовим колективом   кандидатур, їх обговорення, погодження профільної комісії облради,   відповідного управління чи департаменту ОДА, а також громадськості. Після чого остаточне   рішення ухвалюватиме обласна рада. Як наголосив Микола Вегеш,   зараз головне зробити діяльність всіх закладів такого рівня прозорими, а керівні посади - виборними між самими колективами.
Трудовий колектив, визначаючись з кандидатом на посаду керівника філармонії, вніс прізвище теперішнього директора Микити Івана Івановича.
Виступаючі, а це - художні керівники, хористи, диригенти, артисти відмічали добре поставлену роботу в філармонії,   новаторські підходи, створення розмаїтих концертних програм, матеріально-технічне переоснащення   та оновлення парку музичних інструментів, насичену   концертно-гастрольна діяльність та ін. До Ужгороду приїжджають навіть закордонні музиканти.   Щоправда, казали вони, заклади культури на сьогодні потребують фінансової допомоги з боку держави. І в цьому вони покладають свою надію на обласних депутатів.   Та вважають, що Іван Іванович - хороший директор і заслужив працювати з колективом далі.  
То ж голосуванням колектив переобрав Івана Микиту   на новий термін.
Далі слово за депутатами обласної ради – остаточне рішеннями саме за ними.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної ради

ТЕГИ : філармоніяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат