ВК «Перечин» – переможець Кубку Закарпатської області з волейболу

clipnews.info 09.04.2014 13:31 СПОРТ

Минулої неділі, 6 квітня, у м. Хуст завершилася фінальна частина змагань за кубок Закарпатської області з волейболу серед чоловічих команд. Попередні ігри проходили у січні – лютому цього року.

У першій півфінальній грі, де зустрілися Хустські команди Нижнього Селища та Рокосова, у напруженому поєдинку за рахунку 3:2 перемогу вибороли спортсмени з с. Нижнє Селище. У другому півфіналі волейболісти ВК «Перечин» здобули переконливу перемогу над командою «Спартак» (Свалява) з рахунком 3:0.

Гра за третє місце теж виявилася видовищною, знову рахунок 3:2, але несподівано для більшості вболівальників команда с. Рокосово перемогла свалявчан. Спартаківці, після поразки у півфіналі, уже не змогли переграти менш титулованих хустчан.

У фінальній грі Перечинці з рахунком 3:0 перемогли команду Нижнього селища. Як і минулого, 2013 року, команда ВК «Перечин» стала переможницею змагань за Кубок Закарпатської області.

ВК «Перечин»: В.Кравець, А. Даскалюк, В. Сичов, А. Мисевра, В.Юрченко, Т. Булеца, П. Ремезов, А. Коберников, Д.Темнов. Тренери команди: Іван Погоріляк та Михайло Яночко.

clipnews.info

ТЕГИ : волейбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат