Понад 240 тисяч разів закарпатців звернулися у Міндоходів у 2014 році

admin 04.04.2014 10:03 СОЦІО

Закарпаття. Понад 240 тисяч звернень за І квартал.

Така кількість звернень надійшла до 11 податкових інспекцій Міндоходів у Закарпатській області та трьох відділень протягом січня-березня 2014 року. З них до центрів обслуговування платників звертались 206,8 тис. разів. З початку року фахівцями Міндоходів області надано понад 34 тис. адміністративних послуг, у тому числі у ЦОП більше 29 тис.

У роботі 10 Центрів обслуговування платників у Закарпатській області задіяні 86 працівників.

Найбільш популярною в І кварталі 2014 року, – за   словами фахівців сектору обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Закарпатській області,   – залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. З початку 2014 року видано 20,5 тис. реєстраційних номерів, у тому числі у ЦОП – 17,9 тис., – інформують у відомстві.    

Важливо відмітити, що всі центри обслуговування платників Закарпатської області протягом січня-травня 2014 року у зв’язку з кампанією декларування доходів громадян здійснюють обслуговування клієнтів у наступному режимі: понеділок-п’ятниця з 9 до 20 год., субота – з 9 до 16 год.

– Те, що працівниками ЦОПів надаються якісні та своєчасні адміністративні, консультативні, а також інформаційні послуги свідчать результати анкетування. Крім того, щотижня комісія по відкриттю скриньки у кожному Центрі здійснює аналіз наявних у скриньці анкет та пропозицій. З початку року скарг на дії працівників ЦОП не надходило, – повідомляють фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : Міндоходівподатки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат