Для губернатора Лунченка пріоритет - розвиток туризму Закарпаття

admin 03.04.2014 11:55 ПОЛІТИКА

У середу, 2 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко відповідав на запитання закарпатців під час прямого ефіру Тиса 1.

Йшлося, зокрема, про підсумки роботи голови протягом місяця після призначення.

- Повернути довіру людей до влади, до силових структур – це ті завдання, які я поставив перед собою, коли мене було призначено головою ОДА. Зважаючи на ті події, які пережили українці за останні місяці, це дійсно дуже важливо. За чотири тижні, що минули, нам вдалося досягти порозуміння між багатьма представниками громадськості краю. Якщо сьогодні хтось із політиків вважає, що я не на своєму місці, то хочу сказати – оцінку моїм діям на посаді голови адміністрації даватимуть закарпатці і базуватиметься вона на результатах моєї роботи, - наголосив Валерій Лунченко на початку розмови.

Під час ефіру було обговорено питання, які сьогодні потребують якнайшвидшого вирішення. Зокрема, призначення голів райдержадміністрацій.

Валерій Лунченко зазначив, що   сьогодні вкрай важливим є діалог з громадськістю, співпраця з люстраційним комітетом. Тому щодо тих   районів, де сьогодні є суперечки щодо кандидатів, поспішних рішень прийматися не буде. Якщо є зауваження від людей – до них потрібно дослуховуватися.

Пріоритетними напрямками подальшої роботи Валерій Лунченко назвав розвиток туристично-рекреційної сфери, що є неможливим без розбудови інфраструктури в області. Сьогодні в краї реалізовується проект будівництва об’їзної дороги міста Берегово та реконструкції окремих ділянок доріг області.


Також значна увага приділятиметься будівельній галузі. Як тільки українська економіка отримає міжнародні транші, серед іншого, будівництво житла стане одним із ключових питань. Над цим працюватиме і Уряд України, і Закарпатська обласна   адміністрація.

Під час розмови також було обговорено питання залучення інвестицій в Закарпатську область, розбудову спортивної галузі та житлово-комунальної   сфери та інші подальшого розвитку регіону.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Валерій ЛунченкоЗакарпаття

Коментарі :


06.04.2014 21:13 горец

Для нашого Лунтіка пріоритет сигаретний туризм через зельонку в Хустському районі з Ніком, Лунтік вже сих туристів раз приводид під ОДА через главного туриста Ніка


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат