Європейський гандбольний кубок несподівано повертається в Ужгород

admin 10.01.2014 17:00 СПОРТ

Ужгородські поціновувачі гандболу матимуть два дні справжнього свята: 1 та 2 лютого у спорткомплексі «Юність» відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубка ЄГФ (Європейської гандбольної федерації).


Одразу зауважимо: до місцевих «Карпат» ця подія не має жодного стосунку. Ужгородські гандболістки вилетіли з єврозмагань ще наприкінці листопада, поступившись данському клубу «Кобенгавн». Хто ж тоді гратиме в Ужгороді?

Як пише інтернет-видання «Вголос», у нашому місті проведе свої єврокубкові матчі львівська «Галичанка». Як пишуть колеги, львівські спортивні арени не відповідають європейським вимогам, тому керівництво «Галичанки» домовилося з суперником зіграти в Ужгороді, в СК «Юність». Зауважимо, що суперником львів'янок буде ще одна українська команда – херсонська «Дніпрянка». Містом проведення матчів Ужгород обрали ще й з огляду на те, що таким чином ЄГФ зменшить витрати на дорогу арбітрів, що обслуговуватимуть поєдинок. Найімовірніше, що судити ці матчі будуть словаки або угорці.

Повторимося, котра з українських команд стане чвертьфіналістом Кубка ЄГФ, стане відомо за результатами ігор 1 та 2 лютого.

7dniv.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат