Удар по владі   через бізнес

10.01.2014 14:55 ПОЛІТИКА

Коли політики йдуть у владу, то вони прикриваються гарними лозунгами про те, що влада для них — можливість покращення життя українців. Дехто ще переконує, що хоче зробити Україну сильною. Пафос. І здебільшого брехня.


Для більшості політиків влада — це можливість накрастися. Звичайно, багато хто, пригрівшись у владному кріслі, просто банально «виграє» тендери, проштовхує вигідні для себе проекти, дерибанить державне майно. Це мільйони і мільярди.

Якщо говорити про легальний бізнес, то він не є занадто прибутковим, однак активісти Євромайдану вважають, що українці повинні знати, який бізнес належить представникам влади, тому розповсюдили списки фірм, магазинів, банків та торгових марок і закликають бойкотувати провладний бізнес.

Наприклад, що стосується ав­тозаправок, то представникам влади належать такі: WOG, «Паралель», БРСМ «Нафта». Серед провладних торговельних мереж «Епіцентр» та «Нова лінія». Серед торгових марок — Nord, ШОК і «Крез».

Найбільш цікавим є список продуктів харчування фірм, які належать представникам влади: «Верес» (консервація), «Гаврилівські курчата», «Конті»,   «Галичина» (молочні продукти), «Комо» (сири), АВК (кондитерська марка), «Родинна ковбаска», «Олімп» (алкоголь), Prime (алкоголь), «Бахчисарай» (алкоголь), «Малинівка» (алкоголь), «Гетьман» (алкоголь), «Плакуча верба» (алкоголь), «Фляжка» (алкоголь), «Сармат» (алкоголь), «Артемівське» (алкоголь), «Білий ведмідь» (алкоголь), «Приватна колекція» (алкоголь), «Сонола» (масло і маргарин), «Прекрасне» (масло і маргарин), «Маслова» (масло і маргарин), «Кум» (масло і маргарин),   «Сокола» (масло і маргарин), «Делікон» (масло і маргарин),   «Добриня» (молочні продукти), «Гудвін» (сири), «Урожай» (макаронні вироби), «Козачок» (макаронні вироби), «Наша Ряба» (курятина).

Провладним політикам також належать: Укртелеком, Life (мобільний оператор), майже всі банки, окрім «Райффайзен Банк Аваль» і Приватбанку.

Провладні центральні ЗМІ: «Кореспондент» (друковані видання та сайти), «Сегодня», Forbes, «Футбол», Vogue, «Теленеделя», «Аргументи і Факти», «Комсомольська правда», «Інтер», БТБ, «Україна», Перший національний канал (УТ-1), НЛО ТБ, «Мега», «Ентер Фільм», «Радіо Європа Плюс», «Ретро ФМ», «Русское Радио», «Хіт ФМ», «Наше Радіо».

Коментарі :


11.01.2014 13:04 жуст

блин а что в этой стране непровладное олигархическая система экономики созданная на   базе совецкой и успешно разворованная при кучме вот маемо те що маемо


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат