Активісти автомайдану обклеїли ворота дачі Медведчука наліпками і оголосили його персоною non grata

10.01.2014 14:27 ПОДІЇ

У суботу активісти Ужгородського євромайдану влаштували автопробіг до дачі лідера проросійської партії «Український вибір» Віктора Медведчука, яка розташована на Воловеччині у с. Жденієво. З Ужгорода стартувало близько 20 автомобілів, за словами організаторів, до місця призначення колона прибула у складі майже п’яти десятків авто.

Також прихильники євромайданівців на Воловеччині зустрічали колону при дорозі з плакатами та українською символікою. Назва автопробігу стала і основною вимогою активістів — «МедведЧухай із Закарпаття». Це саме гасло скандували пікетувальники і перед самими воротами. Зрозуміло було, що Медведчук до пікетувальників і не збирався виходити. Відтак активісти оголосили Медведчука персоною non grata в Закарпатті та залишили біля воріт іграшкового ведмедя — символ заборони в’їзду. Ворота активісти обклеїли відповідними наліпками, а перед воротами написали — «Чухай геть!».

Загалом акція пройшла мирно, контролювали захід працівники міліції. Щоправда, передувало акції звернення до активістів Закарпатського автомайдану депутатів Воловецької райради, сільських рад, які, назвавши активістів «купкою провокаторів-самозванців», за­певнили, що не дозволять «паплюжити ім’я Віктора Володимировича Медведчука — почесного громадянина району, шанованої на Воловеччині, Закарпатті й загалом в Україні людини». Також депутати у зверненні наголосили, що «готові всіма доступними способами захистити добре ім’я й авторитет Медведчука». Щоправда, не уточнили, чим саме це ім’я добре і що це за авторитет.

ФОТОРЕПОРТАЖ

ТЕГИ : віктор медведчукмайдан

Коментарі :


11.01.2014 14:03 Словянин

Та до гузиці Медвідю лай щинку.
Пора необклейовати йому ворота та вішати іграшки а серйозно до того віднестися, чисто по мужськи і бойовому та так би тікав з Закарпаття з своїми псами і заболи сюда дорогу.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат