Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.04.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 2 квітня. Не розслабляйтеся в екватор тижня, адже попереду це багато цікавого й корисного. Нехай справи розпочинаються з легкої руки й завершуються бажаним результатом. Не забувайте про ранкову каву – неодмінний атрибут хорошого ранку. Бадьрого прокидання й позитивних вражень від середи!

Цитата дня:   Всі люди, послані нам - це наше відображення. І послані вони для того, щоб ми, дивлячись на цих людей, виправляли свої помилки, і коли ми їх виправляємо, ці люди або теж змінюються, або йдуть з нашого життя.

© Борис Пастернак


02 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вночі та вранці в гірських районах на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-3° морозу. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 12-17° тепла, в горах вночі 1-3° морозу, вдень 4-9° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 15-17° тепла.


Іменини 2 квітня - Олександра, Олександра, Віктор, домна, Клавдія, Микита


Цей день в історії

1966 — Радянський супутник вперше у світі облетів Місяць.
1967 — У день народження казкаря Ганса Крістіана Андерсена заснували Міжнародний день дитячої книги.
1978 — На американському телеканалі CBS почався показ серіалу «Даллас», який через неймовірну популярність із запланованого 5-серійного фільму переріс у кіноепопею, що тривала 13 років.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Березень—квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

«Доміон»
До 2 квітня — «Ной, 3D». Поч. о 14.30, 18.50, 21.20 та 23.50. «РІО-2, 3D». Поч. об 11.20 та 17.00. “Феї: Таємниця піратського острова, 3D». Поч. о 10.00 та 13.10.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 2 квітня   — «Ной, 3D». Поч. о 10.00, 18.25, 20.55. «РІО-2, 3D”. Поч. о 12.30, 14.20.   “Need for Speed: Жага швидкості, 3D”. Поч. о 16.10. “Прокляття, 3D». Поч. о 23.25.

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 2 квітня — виставка до 200-річчя Тараса Шевченка.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Тобі потрібно навести порядок у своїй документації і розібратися в статистиці. У другій половині дня твої партнери запропонують авантюрну угоду. Подбай про збереження своєї репутації, перш ніж почнеш ризикувати. Увечері на тебе чекає несподіваний візит гостей, прибери в кімнаті.
Телець Цей день варто присвятити спілкуванню з однодумцями і обговорити ідеї. Твій минулий досвід допоможе визначитися в стратегії дій. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в порозумінні з керівником. Проявивши наполегливість і переконливість у своїх судженнях, ти отримаєш позитивний результат. Увечері варто прогулятися на свіжому повітрі, щоб зняти напругу.
Близнюки У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від нових партнерів. Постарайся вжити рішучих заходів, щоб зберегти свій капітал. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Не варто проявляти жалість до тих людей, які тебе зрадили. Увечері розмова з психологом допоможе позбутися душевних ран.
Рак. Сьогодні ти зможеш надолужити згаяне і вирішити фінансові питання. Твоя чарівність допоможе отримати результат на переговорах. У другій половині дня тобі варто відволіктися від суєти і зосередитися на вирішенні одного важливого питання. Колеги можуть створити перешкоди твоїм починанням. Увечері можуть загостритися хронічні захворювання, вживай заходів.
Лев У першій половині дня ти отримаєш підтримку з боку колег. Вирішення юридичних питань буде результативним. У другій половині дня намагайся не втручатися в інтриги оточуючих. У тебе є заздрісник, який постійно створює перешкоди. Увечері розбіжності з партнером можуть зіпсувати твій настрій.
Діва. У першій половині дня старайся відмовитися від спілкування з недоброзичливцями. тобі потрібно зосередитися на роботі, яка пов'язана з аналізом інформації. У другій половині дня намагайся не втручатися в конфлікт між колегами і керівництвом. Відверта розмова з керівником принесе гарні плоди. Увечері тобі варто зустрітися зі старими друзями і відвідати розважальний центр.
Терези Сьогодні тобі варто приділити увагу створенню нових ділових зв'язків. Поговори з керівником про додаткові привілеї та фінансування. Намагайся відмовитися від спілкування з вороже налаштованими людьми. У другій половині дня твої ідеї можуть використовувати конкуренти, що призведе до втрат. Увечері тобі варто приділити увагу вирішенню сімейних питань.
Скорпіон У першій половині дня тобі варто обговорити свої ідеї з новими партнерами. Допомога сторонньої особи дасть можливість збільшити фінансовий прибуток. У другій половині дня ти отримаєш заохочення з боку керівника. Використовуй засоби раціонально, вклавши в свій розвиток. Увечері пройдися по магазинах і купи те, що давно хотіла.
Стрілець Цей день варто присвятити наведенню порядку в робочій документації. Побудова планів і розробка довгострокових проектів буде ефективною. У другій половині дня на тебе чекає конфлікт із керівником. Намагайся відмовитися від прийняття рішення, заснованого на емоціях. Тобі потрібна порада досвідченого співробітника, який допоможе зробити правильний вибір.
Козеріг У першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять твої плани. Угоди з новими партнерами принесуть великий прибуток і довгострокову перспективу. У другій половині дня тобі варто приділити увагу роботі з документами. Аналізуй факти неупереджено, щоб зробити правильний вибір. Увечері на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом.
Водолій. Сьогодні тобі потрібно звернути увагу на плани свого керівника. Не варто робити поспішних висновків, тобі потрібно обміркувати кожен свій крок. У другій половині дня фінансові труднощі можуть порушити твої плани. Намагайся не звертати уваги на перешкоди і йти до наміченої мети. Увечері приготуй романтичну вечерю і створи теплу атмосферу.
Риби Цей день буде результативним для ділових відряджень і спілкування із зарубіжними партнерами. Тобі потрібно зосередитися на найважливішій мети, не звертаючи увагу на дрібниці. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Намагайся стримувати емоції і будь спокійною у спілкуванні. Увечері подбай про вирішення господарських питань..


А зараз — усміхніться :)



Не могли б ви мене завтра розбудити в 6:15?
але тільки заради бога, дуже акуратно, і відразу біжіть.



Що ти будеш робити, коли прийде Кінець Світу? ..
- Я в Увкраїні. Він сюди не прийде. Він звідси вийде.


Я зробив багато чого такого, за що мені соромно.
А те, чим я пишаюся, ще жахливіше..

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат