В Ужгороді продемонструють космічний захист від надзвичайних ситуацій

admin 02.04.2014 10:13 СОЦІО

Як уже повідомлялося, 3 квітня, об 11.00, в залі засідань УжНУ (м. Ужгород, Площа Народна, 3) відбудеться   Стартова Конференція проекту HUSKROUA/1101/252 «Система космічного захисту від надзвичайних ситуацій.

Це транскордонна система для передбачення надзвичайних природних явищ на основі використання супутникових технологій в Угорщині, Словаччині, Румунії та Україні».

У рамках даного Проекту планується забезпечити зменшення негативного впливу небезпечних природних явищ та пов’язаних з ними екологічних проблем на транскордонну територію України, Угорщини, Румунії та Словаччини на основі використання супутникових технологій, які передбачають запровадження інноваційного підходу до прогнозування погоди, передбачення та попередження виникнення різного роду стихійних явищ в реальному часі спостережень.  
Провідні міжнародні та вітчизняні експерти, науковці, представники влади та громадськості обміняються думками з актуальних питань побудови   системи дистанційного зондування атмосфери, яка забезпечить підвищення якості прогнозування погоди, попередження виникнення небезпечних стихійних явищ та виникнення можливих екологічних загроз на транскордонній території.

Запрошуються представники ЗМІ.

admin


За матеріалами Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА

ТЕГИ : космоснадзвичайна ситуація

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат