На Рахівщині діє антимайдан

admin 01.04.2014 23:44 ПОДІЇ

Черговий лист надійшов на адресу редакції про події в Рахівському районі (текст оригіналу)

Попросили   мене сусіди написати ще одну статтю про ситуацію в районі. Кажуть,що пишу правду і вона більше зрозуміла,ніж в газетах. Якщо так,то читайте дальше.

Хоча інформації було мало,але я почула,що в Рахові буде мітинг. Прийшла я перед адміністрацією. Із-за барикад з шин і деревяних щитів хтось безперестанку кричав, що сьогодні голова області об'явить, чиї документи на посаду РДА пошле Президенту. Це мене здивувало,бо я чула,що губернатор поїхав на партійний з'їзд у Київ. Було на тому майдані(враховуючи їхню «самооборону») чоловік 40.Добрі люди підказали,що мітинг кращих представників району проходить перед будинком культури.

Я пішла туди,почала дивитись і слухати. І справді-були представники всіх населених пунктів району. Виступали: Заслужений архітектор України, Заслужений лікар України,учасники Київського Майдану   та інші. Особливо запам’ятався виступ учительки з Бичкова. Вона, не називаючи ніяких партій,які беруть участь   в дестабілізації ситуації в районі,ніяких людей,які керують цим процесом,закликала всіх до одного:забрати барикади перед адміністрацією,дійти злагоди і зайнятися вирішенням основної проблеми – дати відсіч зовнішнім агресорам.

Приємно вразило,що на мітинг зійшлися банкіри,керівники потужних підприємств, представники всіх лісгоспів,податкової інспекції,адміністрації,районної ради,пенсійного фонду,соцзабезу,фонду зайнятості та ін.. Хоча їхні керівники заборонили ходити на мітинги,але людям так надоїв «бардак»,що вони самі рішили   послухати про шляхи вирішення цих проблем. Було багато виступаючих і всі наголошували, що лише Сурмачевський зможе навести порядок в районі.
А дальше – ще цікавіше. На мітингу перед адміністрацією не було перед ким виступати. В якійсь статті на Мукачівському сайті я прочитала, що перед адмінбудинком було 1550 чоловік. Мабуть той,хто давав таку інформацію,вміє рахувати лише до 50. І для нього що 50 і що 1550 – все то одно.І цим антимайданівцям поступила команда: завадити мітингу перед будинком культури. Я бачила, як та сіро-чорна маса ринула туди. З якимись плакатами «Сурмачевський-вокзал-Чехія», «Турок – наш кандидат», криками «Ганьба» та «Банду геть», старалися зірвати мітинг. Особливо рвали глотку якісь Мисинчуки з Новоселиці: один високий, другий товстий. Ще бігав між людей якийсь Морочило і кричав, що всі сволочі. Виявилось, що він їздив на Київський майдан, отримав 300грн командировочних, а потім пропав. Кажуть,що його бачили на анти майдані. Вирішив і там заробити.Цей теж з Новоселиці.Я не знаю,де та вулиця в Рахові,але думаю,що там знаходиться штаб партії регіонів,штаб опозиційної до теперішньої влади партії і багато банків,з яких проплачуються всі ті крикуни.
Ведучий мітингу Саїк запропонував: хто знає більше як два слова – прошу до мікрофону. Попросив сказати хоча б одне ціле речення,але охочих не виявилось. Хоча ні – ще на початку мітингу дуже рвався до мікрофону Романюк,але коли почав говорити якусь «белеберду»,то його просто засвистали.
Поясню,чому я так назвала статтю. Як у Києві так і в Рахов Майдан від анти майдану відрізняється одним – на Майдан люди приходили за ідею відстояти справедливість,а на анти майдан – за гроші. Хоча ,як я вияснила пізніше,в Рахові не всі такі.Тут є люди,яким вдовблюють одне: Сурмачевський бойко, який лише рветься до влади. Наведу такий приклад. В Косівській Поляні говорять,що Сурмачевський з головою села (якого не всі там поважають) напилили каміон дощок і повезли в Ужгород,щоб там добитись призначення. Невже посада голови РДА купується за дошки? І дальше:говорять,що лиш стане керувати районом Сурмачевський,то зразу запрацює «Марамореш». Ці слухи рівня тих,хто їх розпускає. Я не політик і не економістка,але думаю,що шум навколо «Мараморешу» розпускають шефи Медведя. Побачите,що буде так: коли все затихне,про «Марамореш» всі   забудуть,то почнеться компанія на захист якоїсь іншої (вже їхньої)фірми,яка може дасть нові робочі місця, проведе благоустрій села і почнеться промислова розробка родовища.
Я знаю і інший факт: керівництво «Мараморишу» дали Косівському велику суму грошей, бо він пообіцяв,що владнає конфлікти. Але жителі Кос. Поляни твердо стояли на своєму і Косівському нічого не лишалося,як повідомити в «Марамореш»,що не може з тими людьми нічого зробити,але гроші так і не віддав.
Це один з багатьох прикладів,якими методами працюють шефи Медведя.Навіть на мітингу,коли виступав Сурмачевський, всі затихли і почали слухати, а Зелінський підійшов   ззаду, крикнув «ганьба» і тихенько відійшов. Я бачила всіх провокаторів і всіх виконавців провокацій. По площі бігав Штукатур, якого я вже пізнаю. Але Сурмачевський,мабуть, заплатив більше ніж його шефи, і тому він не кричав в мегафон.

Я не прихильниця насилля,але мені було би приємно подивитись якщо б ті наглі жирні бандитські морди хтось би потовк. Вони іншої мови не розуміють. А сили,як я замітила, для того були.
Дальше на мітингу була прийнята резолюція на підтримку правопорядку на Рахівщині та на підтримку Сурмачевського на посаду голови РДА. «ЗА» проголосували всі,крім представників анти майдану.
Після цього до мікрофону вийшла Кравчук Орися. Я, як жінка, приємно була вражена тим, що Орися вже віддала в хім..чистку ту грязну куртку, в якій ходила і   вділа іншу-чорну (там плям не видно).Але це їй не допомогло. Лише почала щось говорити – всі розійшлися і ніхто її не слухав.

Ще мушу розказати про такий факт:в районній газеті розмістили статтю Романюка. Міг би підписатись там і Медвідь,через якого вона проплачувалась. Бо знаю,що Романюк у заяві на отримання дров з лісгоспу,в одному реченні зробив три помилки. Що в статті написано – не варте уваги,бо таку брехню чути на їхніх антимайданівських мітингах щодня. Але шокує інше – як така людина як Романюк міг використати в назві статті святі слова про Небесну сотню.Романюк,участь якого в тих славних подіях обмежилась однією екскурсією в Київ та збиранням грошей з небайдужих людей біля палатки. І навіть з тих грошей брав собі денні командировочні. Це вже,м’яко кажучи,вершина непорядності. Але не дивуюся – які заказчики, такі і виконавці.

Шановні земляки. Невже ви не розумієте,чому шефи Медведя кинули всі сили і гроші,щоб покласти на посаду керівника району хоч кого,лиш не Сурмачевського. Всі ми чули,що з шести тунелів через кордон викрили лише один. Ми не знаємо,скільки їх працює і в нашому районі. Половина членів рахівського антимайдану займаються контрабандою сигарет і наркотиків. І вони добре розуміють,що лише Сурмачевський постарається все це зупинити.
Так що думайте і робіть висновки самі.

admin

Коментарі :


03.04.2014 23:29 Хаос

Цю писанину писала курка Сурмачя проплачена як і цілий "бойко анти майдан" 200 гр за хитре рили а виступаючим посаду у бойцюги стара схема


03.04.2014 22:31 очевидець

Сплошна брехня і відгуки даєте робити лише своїм, довіреним. Ганьба!!


03.04.2014 22:26 очевидець з сірої маси

Заказана писака , якщо говорить правду хай поставить свої ініціали.Це сурмачевська писака, яка підлу брехню пише.По обидва боки є порядні люди і є еліта, яка в корупції і яким важко розставатися з керівниками, при яких їм добре жилося,що почали людей сірою масою вбачати. І тому в районі зміни потрібні.


02.04.2014 15:20 mmmm


mmmm
02.04.2014 15:16:02   |   IP: 94.112.191.***
Z 2005 po 2010 cile Zakarpattya pid Balohamy,Surmach Rachiv ne dav,z 2010 po 2013 Partiya rehioniv,chto v opozyciji, chto holovnyj vorih Berkeliv, chy ne Surmach.Jakby Berkely shos na neho maly,jakby vin shos ukrav posadylyby i zjily z hivnom.


02.04.2014 14:38 mmmm

Samooborona vy stojite za clena PR i vin takyj zlodij jak Mysyn abo Charli


02.04.2014 13:57 Був на мітингах

ТУРОК ВІКТОР СТЕПАНОВИЧ - 09.05.1977 р.н. Партквиток члена ПАРТІЇ РЕГІОНІВ №9-947. Дата вступу - 12.07.2010 року. Освіта - вища. Начальник управління економіки Рахівської РДА. Знову регіонів хочете?


02.04.2014 13:03 Був на мітингах

Про мітинги у статті сказано правду! Не варто описувати курточку Орисі. Вона помиляється стосовно Сурмачевського, але Орися - патріот. Турок - член ПР з 2010 року. Сурмачевський - гідний і компетентний бути головою РДА, хоча - це важка робота.


02.04.2014 12:34 Читав статтю

Автору статті: складається вараження, що Ваш "сусід" - Сурмачевський.


02.04.2014 12:30 Читав статтю

Автору статті: складається вараження, що Ваш "сусід" - Сурмачевський.


02.04.2014 11:17 Громадян

Немає сумніву що стаття замовлена Сурмачем, людиною яка деребанила бюджет району на свій розсуд. Стосовно людей з Пенсійного чи Податкової чи то інших фондів то можу сказати що то повна брехня якої ще світ не бачив.


02.04.2014 09:38 Гуцули

Якщо ти (автор статті) така дуже розумна і ти все робиш, що попросять тебе сусіди, назви своє прізвище та адресу будемо тебе просити зараз багато роботи для таких як ти все вміючих, прибирати городи, туалети вичищати і т. д. Виходь на майдан і скажи свою думку, а краще було поїхати в Київ коли вбивали людей, або хоча би було бути на Рахівському майдані підтримувати морально громаду колдо були в депресії від Киїських подій. Таких липових умільців писати, ляпати язиком вистачає  


02.04.2014 08:55 ЯНА

ЧИТАЮ ВСІ СТАТТІ ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ РАХІВСЬКОЇ МЕТУШНІ, ЦЯ ДОСИТЬ ПЕРЕКОНЛИВА ОСОБЛИВО ОСТАННІЙ АБЗАЦ. ТОЖ АВТОРУ РЕСПЕКТ! КОЛИ ТАКА БОРОТЬБА ЗА ВЛАДУ ТО ТАМ НАПЕВНО ДУЖЕ ДОБРЕ....(СМІХ) АЛЕ НЕ СМІШНО ,ЩО НАРОД ВІДДАВ СВОЄ ЖИТТЯ НА МАЙДАНІ, А ЦІ НЕ МОЖУТЬ ПОДІЛИТИ КОРИТО .ХАЙ ПРОЙДУТЬ ЛЮСТРАЦІЮ, ЧЕСНУ--- ТО ВПЕРЕД !


02.04.2014 00:56 mmmm

povna pravda


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат