Закарпатський Правий сектор заявив, що всі коштовності залишилися на дачі Медведчука

admin 27.03.2014 09:49 ПОЛІТИКА

Керівник «Правого сектору» Закарпаття   Олександр Сачко   зробив заяву щодо ситуації навколо комплексу «Ведмежа діброва».

Публікуємо текст заяви:
«Повідомляємо, що майновий комплекс «Ведмежа діброва» у селі Жденієво на Закарпатті був знятий з-під охорони «Правого сектора» в присутності комісії , у складі якої були представники товариства «Спорт-тур», місцевого самоврядування та «Правого сектора».
За час спільної охорони об’єкта представниками Правого сектора, 27-ї сотні Самооборони Майдану та працівниками УДСО жодних випадків вивезення матеріальних цінностей та будь-яких інших правопорушень не було.
Комплекс був переданий комісії у повному обсязі та без зауважень, про що був складений відповідний акт прийому-передачі, підписаний всіма членами комісії.
Під час спільної охорони об’єкт був відкритий для вільного доступу громадян та преси. Будь-які заяви про зникнення матеріальних цінностей, протистояння з правоохоронними органами та, тим більше, застосування різних видів зброї є нісенітницею та слід розцінювати як провокацію».

admin

ТЕГИ : дача МедведчукаЖденієвоПравий сектор

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат