Закарпатьська митниця стягнула 1 мільйон 300 тисяч гривень

admin 27.03.2014 10:52 СОЦІО

Закарпатські митники: викрито порушень митних правил на понад 1 млн. 300 тис. гривень.

Таким є результат роботи Чопської митниці Міндоходів   з початку 2014 року. Зокрема, щодо порушення митних правил, оперативними підрозділами митниці складено 429 протоколів. Торік за відповідний період – 860 справ.

Вартість предметів правопорушень за попередньою оцінкою становить 1 млн. 386 тис. 532 грн. Також по 40 справам, що заведені у зв’язку з порушенням митних правил, проводяться експертизи щодо визначення їх вартості.

Найбільша кількість правопорушень, виявлених працівниками Чопської митниці Міндоходів у 2014 році пов’язана з порушенням терміну транзитного переміщення транспортних засобів особистого користування – 37 %. На другому місці правопорушення пов’язані з недекларуванням продовольчих та промислових товарів під час їх ввезення на територію України – 30 %. На третьому – правопорушення пов’язані з переміщенням товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю – 11%. Зокрема, це фізичне приховування під час вивезення тютюнових виробів та подання документів, що містять неправдиві дані щодо транспортних засобів під час їх ввезення на територію України.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МитницяМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат