Люстрацію потрібно починати з Балог

22.03.2014 10:07 ПОЛІТИКА

Як відомо, шеф Балоги Янукович зараз десь відсиджується в Росії. Час від часу його виводять у люди, щось дурне бовкнути. А от сам Балога, який відслужив в уряді Януковича—Азарова, зараз не те, що не втік якнайдалі від народної ганьби, а ще й повчає, кого потрібно ганьбити і люструвати.


Це творіння Медведчукач—Януковича днями закинуло нардепам, які обійняли виконавчі посади, що потрібно здати депутатські мандати.   На одному із закарпатських сайтів Балозі дещо нагадали. А саме: указом президента В. Ющенка від 4 лютого 2005 року Віктора Балогу призначили головою Закарпатської облдержадміністрації. При чому він тоді був депутатом Верховної Ради ІV скликання. Тоді теж діяла законодавча заборона сумісництва. Але Балога не здавав депутатський мандат… понад 7 місяців!!! І зробив це лише після ряду публічних скандалів і судових погроз.

А ще цей великий завидівський моралізатор забагато говорить про російську окупацію, але в той же час на принциповому голосуванні Верховної Ради щодо розпуску ВР Криму ні він, ні Павло Балога, ні Василь Петьовка не були присутні. При цьому, перед голосуванням цього важливого для країни питання один із нардепів заявив, що хто не буде брати участі у голосуванні — той зрадник народу України!

Балоги також ганебно займаються люстрацією неугодних. Це вони організовують бойовиків і самі вирішують, кого відправляти у відставку, а кого залишати на роботі. При цьому залишають на роботі або відданих партійців, або за конверти. Наразі неймовірний тиск чиниться на викладачів в Ужгородському Національному університеті. Окрім того, Балоги зачищають під себе мерію Ужгорода, ну і всі кадрові призначення в силові структури області, а також голів райдержадміністрацій вони також хочуть контролювати самостійно.

Однак у люстраційному комітеті вже не витримують балогівського блюзнірства і заявляють, що люстрацію в області потрібно починати з Балог. У першу чергу варто вичистити 5-й поверх облради, де кучкуються балогівці. Потрібно терміново відправити у відставку Закарпатську облраду і зробити перевибори. Кожному представникові фракції «ЄЦ» в облраді потрібно нагадати, що всупереч логіки саме вони створили в облраді депутатську більшість із фракцією Партії регіонів. На їхній совісті дерибани. Нехай Балоги розкажуть, звідки у них мільйонні статки. Звичайно, що самі брати декларують не такі вже й великі прибутки, а всі мільйони переписують на своїх дружин та інших членів родини.

Про декларацію Віктора Балоги з його 90 тисячами заробітку на рік, при мільйонах на дружину відомо всій Україні. А буквально цього тижня було оприлюднено декларацію і його меншого брата Іванка, який сидить в облраді. Так от, Іванко написав 190 тисяч гривень річного заробітку, а от його дружина заробила півторамільйона гривень. І дорожезні машини також записані на дружину Іванка.

***

КОМЕНТАР
Сергія Ратушняка

Голова ГО «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook прокоментував останні люстраційні процеси в області. «У Закарпатті замість люстрації народ отримав кастрацію ідей Майдану і революції. Судіть самі. Облрада складається з двох частин: 50 % банда «ЄЦ» і ще 50 % банда ПР. Ну і ще кілька депутатів-мадяр і клаптик «Батьківщини» на постійному підтанцьовуванні й підлизуванні у влади і «Барви». Всі роки правління і покидька Ющенка—Балоги, і бандитського режиму Януковича депутати вірно їм служили не без сенсу для себе, коханих. На чолі ради представник клану клептоманів краю — Балога. Саме з розгону цього лігва і повинна була починатися люстрація в краї, а вийшло що? Бовдури з секторів, оборон і маминої мами поприбирали тих, хто не виправдав злодійських сподівань балогівського клану», — пише Ратушняк.
«Якщо вас Гондурас чи Крим турбує, не чешіть його і не буде турбувати... Саме з такими думками Балоги накивали п’ятами від референдуму якнайближче до банківських трудових заощаджень на теренах обездоленої, обкраденої неньки-України,.. де народ такий душевний і щирий, з такою мовою солов’їною, з таким Богом в серці й... з такою готовністю за 200 грн. продаватися на виборах, а далі знову під домбри і цимбали 5 років волати хмари і долю, щоб звільнила їх від такої злодійської влади. Народ, що проти автоматів виставляє гімн, бо зброю і техніку розкрадено... Слава Україні! Вітають нас Балоги з швейцарських вершин, сумуючи за бюджетами, кордонами, хабарами, відкатами та іншими принадами, якими і є для них ненька-Україна».

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат