Погорєлов сказав, що Ужгород під виглядом революції опинився в руках мукачівських загарбників

РІО 20.03.2014 12:18 ПОДІЇ

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Ужгородської міськради, син екс-мера Ужгорода Віктора Погорєлова - Андрій Погорєлов. Подаємо пряму мову.

"Чому я не вірю Балозі.

Роками під виглядом «ягня» Закарпаття грабувалося родиною Балог. Різниці між «сім’єю» Януковича та Балоги немає. Дерибани землі, призначення за гроші, кумівство, кришування, витягування грошей з бюджету – все це ми проходили з Януковичем. Єдина різниця – Балога вміє швидко перефарбовуватись.

Під виглядом демократа він допомагав моєму батьку стати мером. Підконтрольні Балозі ЗМІ підтримували Віктора Погорєлова під час виборів та роботи в мерії. Все було добре – поки люди Балоги не почали вимагати «за послуги» майно міста. Батько відмовив. І за один день із друга він став ворогом. Вся пропагандистська машина «Барви» обернулась проти батька.

Сьогодні ми бачимо вже нового «перефарбованого» опозиціонера, який нібито бореться за долю Ужгорода. Використавши революцію та простих людей, він незаконно зняв з посади батька та, використовуючи тиск на, депутатів призначив свого секретаря.

Ужгород був єдиним містом Закарпаття, яким вони не керували. На жаль, під виглядом революції місто опинилося в руках мукачівських загарбників.

Запевняю, батько й надалі буде боротися. Балога зробив все можливе, щоб суддею, яка розглядатиме позов щодо повернення на посаду, була призначена його похресниця Сарай. Чи буде суд справедливим – є великий сумнів. Але ми не здаємось. Будемо боротись до кінця".

РІО

ТЕГИ : віктор погорєловандрій Погорєловвіктор балогалюстрація

Коментарі :


25.03.2014 18:56 Ужгородці

Наскільки ти цинічний, хлопче, такий як твій батько. Ніяк не можете заспокоїтись, що викинули вас раніше-ще не все вкрали. Ти, замість займатися екологією, строїв плани з старим, як би самому зайняти місце мера. А той усіх би пенсіонерів позвільняв, лем сам ніяк на пенсію не хоче, бо як буде жити без прихвоснів. Та судиться і судиться. Тобі Балозі дякувати треба за мерське крісло і за неміряні доходи. Ліпше засунь язик в одно місце.


23.03.2014 17:58 ужгородці

Андрію ваша сім"я обікрала ужгородців, вся нерухомість у вас, а   ви пишете всякий бруд подивіться на себе. Досить вашому батькові керувати містом, хай бавить онуків, він уже пенсіонер і хороша пенсія у нього, хіба нв!!А ви обслуговуйте далі ПР, лижіть Ковачу жо...у!! ЧЕКАЙТЕ ЛЮСТАЦІЮ І ВИ, РАЗОМ ЗІ СВОІМ БАТЬКОМ І НАВІТЬ БРАТОМ, ЯКИЙ КОШТИ РОЗІКРАВ В ІНВЕНТАРБЮРО! ТАК, ЩО КРАЩЕ ДУМАЙТЕ ПРО СВОЮ СІМ"Ю: І НЕ ПИШІТЬ ГИДОТУ! ТЕ,. ЩО ВИ ВІРИТЕ ЧИ НІ БАЛОЗІ НІКОГО НЕ ЦІКАВИТЬ!!


20.03.2014 14:58 Андрію.

Ти забув, як будучи екологом виконував всі вказівки Балоги .


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат