Кого блюзніри штовхають на голову Іршавської РДА

admin 19.03.2014 15:11 ПОДІЇ

Так склалося, що Іршавщина традиційно була оплотом «Єдиного центру» в Закарпатті. Саме тут проводилися експерименти із налагодження різного роду політичних схем. І ситуація в районі, фактично, відображала картину всієї області. Так відбувається і цього разу, коли захоплення влади на Іршавщині перегукується із подіями у всіх регіонах Закарпаття.

Бажання пропіаритися на Майдані переросло у відкрите загарбання влади. Зараз у районі складається така ситуація, коли купка неавторитетних у громади, зате підконтрольних певній політичній силі, людей намагаються прибрати владу до рук, потрапити у районну раду, люстраційний комітет, громадські організації тощо.

Народні віче, які збиралися у районному центрі, і назвати такими не повертається язик. Бо ж його відвідували людей з 70 щонайбільше. У пресі це подавали під соусом масовості та тотальної підтримки подій у столиці.

Попри те, що представники ЄЦ мали чи не половину місць у районній раді, більшості у них все одно не було. Депутати від Партії регіонів та інших фракцій, які мали намір працювати на благо народу, об’єднували свої сили. Натомість, коли події у Києві досягли кульмінації, заради збереження спокою у районі, іршавські регіонали розпустили фракцію.

Зі зміною влади в області розпочалася активна боротьба за владу. Не виняток і Іршавщина. Тут парадом керують 10-12 абсолютно підконтрольних людей з кримінальним минулим, які не користуються повагою та авторитетом не те що у громади, а й у власної родини, діють від імені самооборони, запевняючи, що були на Майдані, і боролися за нову Україну. Натомість є інформація, що ці люди хоч і були в Києві, та не у найпекельніші дні, як вони розповідають іншим, а в мирні години. Більше того, додумалися обікрасти майданівців, напакувавши власні валізи консервами та іншим провіантом, який збирала для мітингувальників уся країна.

Лже-революціонери намагаються самостійно вершити суд, розбиратися із нібито невгодними іршавчанами. Так, як розповів нам місцевий житель, кілька таких активістів навідалися у міліцію з проханням дати їм кілька людей, аби вони перевірили деяких підприємців. Правоохоронці їм відмовили, оскільки не мають права незрозумілим людям проводити подібні акції. Насправді ж не перевірка була головною метою, а шантаж і здирництво.

Ці ж неавторитетні активісти намагаються просунути на посаду голови Іршавської районної ради свою людину – Юрія Фельцана. Він уже за часів «помаранчевої» влади обіймав цю посаду, але його головування на районі позитивно не позначилося, згодом він програв вибори на пост голови райради, працював у ще кількох установах, але не будучи ні менеджером, ні господарником, приносив підприємствам тільки збитки. Такий кар’єрист, до слова також цілком підконтрольний, знову намагається посісти пост голови РДА.

Свідомі іршавчани сильно занепокоєні і не ймуть віри, що місцеві Шарикові та Швондери можуть очолити район. Адже нічого хорошого окрім збільшення власного гаманця, вони для району не зроблять.

Сайт Karpat.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат