33 нелегалів затримали у Закарпатті за одну ніч (ФОТО)

admin 17.03.2014 10:07 КРИМІНАЛ

 

За одну ніч чопські прикордонники затримали 33 незаконних мігрантів.

В умовах здійснення спеціальних заходів з посилення охорони кордону та протидії незаконній міграції, прикордонники західних рубежів докладають всіх зусиль для забезпечення законності та правопорядку на кордонах з країнами ЄС. В черговий раз підтвердили свою відданість присязі та професійність прикордонники Чопського загону.
Так, в ніч з 15 на 16 березня 2014 року на ділянці прикордонного підрозділу «Ужгород», який охороняє українсько-словацький кордон, відбулось спрацювання сигналізаційного комплексу на рух людини. Силами оперативної групи зі службовим собакою, яка за лічені хвилини прибула на ділянку, було виявлено ознаки його подолання кількома особами. В результаті пошуку, з використанням засобів тепловізійного спостереження, за 400 метрів до державного кордону нарядом було виявлено та затримано шість невідомих осіб без документів. Порушники повідомили, що вони є громадянами Афганістану.

У ході проведення пошукових заходів, які тривали близько двох годин, на тилових підступах до кордону правоохоронцями, із застосуванням технічних приладів та розшукових собак, було виявлено та затримано ще декілька груп незаконних мігрантів чисельністю двадцять сім чоловік.
Загальна кількість затриманих правопорушників склала 33 особи. 30 з них назвались громадянами Афганістану, решта троє – вихідцями з Сирії. За результатами первинного опитування стало відомо, що на територію Закарпатської області вони потрапили у вантажному автомобілі.

Слід також зазначити, що таких чисельних груп незаконних мігрантів прикордонники Чопського загону не затримували більше 5 років.
Крім того, ще двох чоловіків, які у незаконний спосіб прагнули дістатись до Словаччини, затримали прикордонники відділу «Великий Березний». Один з порушників назвався вихідцем з Нігерії, інший – з Гвінеї.
Всіх правопорушників було доставлено до підрозділів. Наразі встановлюються їхні особи, проводяться адміністративно-процесуальні та перевірочні заходи.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат