Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.03.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок. 17 березня. Бадьоріться горнятком свіжозвареної кави й налаштовуйте свій хороший настрій. Нехай невдачі лише зміцнюють вашу впевненість у перемозі й жодні погані новини не змушують ностальгувати. Весняне сонце неодмінно з’явиться навіть після найбільш затяжних дощів. Гарного дня!

Цитата дня: Кожен удар людського серця – це цілий всесвіт можливостей.

© Г. Д. Робертс "Шантарам"

17 березня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна погода, часом дощ, в горах місцями мокрий сніг та сніг, вночі місцями сильні опади. На гірських ділянках доріг подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, місцями посилення 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 9-14° тепла, в горах місцями вночі 0-5° морозу, вдень 2° морозу - 3° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, часом слабкий дощ. Вітер південно-західний 7-12, часом пориви 15-17 м/с. Температура повітря вночі 4-6° тепла, вдень 12-14° тепла.



ІМЕНИНИ   17 березня - В'ячеслав, Василь, Герасим, Данило, Павло

Цей день в історії

1521 — Фернан Магеллан відкрив Філіппіни.
1597 — Вітебськ отримав власний герб.
1674 — Івана Самойловича було проголошено гетьманом «обох берегів Дніпра».
1804 — У Ваймарі відбулася прем'єра драми Фрідріха Шіллера «Вільгельм Телль».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

«Доміон»
До 19 березня — «300 спартанців: відродження імперії, 3D”. Поч. о 13.20, 15.20, 19.20. “Володіння 18”. Поч. о 21.10 та 22.50. “З 8 Березня, чоловіки”. Поч. о 17.20. «Lego. Фільм, 3D ”. Поч. о 10.00, 11.40.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 19 березня   — «Лего. Фільм, 3D”. Поч. об 11.50.   «300 спартанців: Розквіт імперії, 3D». Поч. о 10.00, 15.30, 20.00. “ Пригоди містера Пібоді і Шермана, 3D”. Поч. о 13.40.   “Need for Speed: Жага швидкості, 3D”. Поч. о 17.30 та 21.50.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Чим би ти не займалася - дуже важливо вірити в себе і свої сили. Не слухай тих, хто сумнівається в тобі і «каркає». Навіть якщо на твоєму шляху перешкоди - рушай уперед, не зупиняючись. Максимум терпіння і уваги зажадають від тебе сьогоднішні проекти та цілі. Також - особлива увага до деталей. Увечері постарайся усамітнитися, привести в порядок свої думки, почуття, відчуття.
Телець. Сьогодні в першій половині дня перед твоїм поглядом з'явиться хтось із твого минулого - друг, приятель, коханий. Ця людина прийде і принесе цікаві новини, цікаву інформацію. У другій половині дня якісь завдання треба скасувати - вони стануть неактуальними через обставини, що змінилися. Якщо ти їздиш - за кермом чи ні - необхідна підвищена уважність і обережність.
Близнюки. З самого ранку ти відчуватимеш перешкоду в досягненні своїх цілей з боку зовнішнього оточення. Якийсь вплив, звичайно, буде сильніший за твої бажання і завдання. Але не варто через це скасовувати всі свої проекти - більшість їх потрібно залишити і дійти з ними до кінця. У другій половині дня рекомендується для підтримки тонусу і гарної форми взагалі приймати контрастний душ, влаштовувати забіги в парку і т.д. Вечір проведи з друзями.
Рак. З ранку добре включатися в активну роботу. Причому - часто буквально - в фізичну працю. Таке навантаження дуже корисне, особливо сьогодні. Тож ті, хто працюють руками, тільки виграють сьогодні. Вечір проведи за улюбленим хобі. Можна просто віддатися посиденькам в інтернеті. А ще максимум задоволення принесе смачна їжа і напої.
Лев Сьогодні день змін у справах, спровокованих особисто тобою. І вони будуть корисними і конструктивними, якщо будуть запланованими і передбачуваними. У другій половині дня напруга, яка накопичувалася ось уже кілька днів, може знайти вихід у конфліктах із підлеглими і товаришами по службі. Увечері побудь наодинці з собою, займися йогою - асанами (позами) і правильним диханням.
Діва. День буде таким, що ти зможеш впоратися з будь-якими проблемами і завданнями. Звертай увагу на дрібниці - життя складається з дрібниць, яких ми інколи не помічаємо. Твої близькі (у більшості своїй ) будуть начебто напруженими - одна «іскра» і в сім'ї почнеться скандал і з'ясування стосунків. Будь обережною з ними - не порань і не зачіпай їхню гідність. І постарайся позбутися частини шкідливих звичок - це буде корисно.
Терези   Сховай свій егоїзм куди подалі. Думай про те, що можеш дати іншим, а не лише отримати від них. Це стосується в першу чергу взаємин - ділових і особистих. Іди на поступки, пробачай, першою проси пробачення - це дуже корисний і дієвий досвід. Важливу роль відіграє твоя інтуїція - прислухайся до неї частіше. Сьогодні також не варто брати гроші - в борг, кредит, позику і тощо.
Скорпіон У справах настає переломний момент. І якщо ти прислухаєшся до свого внутрішнього голосу, до своєї інтуїції, то зможеш прийняти правильне рішення. Результати не змусять на себе довго чекати - вечір буде плідним! В особистих взаєминах не допускай образ - ні зі свого боку, ні з боку партнера. Краще й правильно про все розмовляти - про свої потреби, побажання, про те, що не приймаєш, і що не подобається.
Стрілець. Вдень уникай імпульсивності і поспішності у прийнятті рішень, пов'язаних із фінансами. Весь день прислухайся до себе - можливо, нездужання не за горами, і тобі потрібно розпізнати перші провісники «грози». Бережи ставлення близьких до тебе і твоє - до близьких, мирися, йди на компроміс. Увечері варто відволіктися від денних турбот і провести час із друзями.
Козеріг Ранок буде звичайним. А ось у другій половині дня ти відчуєш на собі прояв закону Карми - «що посієш - те й пожнеш» - твої дії і слова дуже швидко знаходитимуть відгук у інших людей, і ти відразу побачиш їх руйнівну або творчу силу. Ця сила дуже швидко обернеться проти тебе. Увечері ти опинишся всередині якогось сімейного конфлікту. Постарайся не нагнітати ситуацію і згладити всі «кути» і протиріччя.
Водолій. На роботі виникає напружена ситуація. Не варто доводити її до межі - коли перейдеш точку «Ікс» - повернення назад не буде. І це загрожує наслідками у віддаленому майбутньому. По обіді напруженість дня буде знята візитом друга або друзів і цікавими новинами від них. Погуляй із ними - рушайте в кіно, в клуб.
Риби День буде надмірно нервовим і напруженим. Дуже ймовірний конфлікт із керівництвом. Контролюй себе - нехай емоції не виходять назовні. Інакше таке поводження чревате наслідками у стосунках із оточенням. Не берися за кілька справ водночас, розраховуй свої сили і ресурси. Вечір буде найоптимальнішим для побачень і особистих зустрічей.



А зараз — усміхніться :)


Їду в метро, тітка фарбує губи, поїзд різко зупинився. Тепер вона джокер...



У житті головне не лінуватися. Захотів поспати? Поспи.


Горілка з льодом шкодить ниркам, ром з льодом печінці, джин з льодом серцю, віскі з льодом мозку. Цей чортів лід неймовірно шкідливий!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат