Міндоходів нагадало про оновлену форму декларації про майно і доходи

admin 13.03.2014 09:52 СОЦІО

Нова форма податкової декларації та Інструкція щодо її заповнення затверджена Наказом Міністерства доходів і зборів України №793.

Проте сама форма податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо її заповнення не змінилася, зміни в правилах та порядку заповнення декларації також не відбулися. Декларація, як і раніше, складається з восьми розділів, що подаються на двох двосторонніх аркушах формату А4, та семи додатків до декларації, які подаються на одно - та двосторонніх аркушах формату А4 та містять розрахунки податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб, отриманих від окремих видів доходів і перелік сум витрат, що включаються до складу податкової знижки.

Порядок подання річної декларації про майновий стан і доходи визначений ст. 179 Податкового кодексу України.

Практично кожний, хто звітує про доходи, отримує необхідний комплекс послуг. Фахівці Міндоходів надають допомогу у заповненні декларацій, консультують щодо сплати податку або отримання податкової знижки.

Для зручності працюючих закарпатців передбачена можливість подати декларацію у вихідні дні або у вечірні години. Крім того, для громадян діє сервіс «Декларування он-лайн», за допомогою якого можна заповнити та направити декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет.

Нагадуємо, що кампанія декларування доходів громадян за 2013 рік стартувала з 1 січня 2014 року. Податкова декларація про майновий стан подається до 1 травня 2014 року до органів доходів і зборів за місцем реєстрації.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : Міндоходівподатки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат