В Ужгороді проведуть насичений захід Шевченко NEW з відомими творчими людьми (ПРОГРАМА)

admin 13.03.2014 10:22 ДОЗВІЛЛЯ

Тарасу Шевченку 200 років! З цього приводу в Ужгороді в різних локаціях зберуться творчі і небайдужі люди. Аби поговорити, почитати, подискутувати і просто круто провести час!

Шевченко NEW – супергерой, революціонер, улюбленець жінок, стильний, дивний, незламний, поет, художник, тусовщик, харизматичний – різний. Саме про такого Шевченка дискутуватимуть 16 березня.

Програма:
18:00 пл. Народна (пам'ятник Т.Шевченку). Представлення нащадка Тараса Шевченка, якого тільки нещодавно розшукали ужгородські історики. Молодий пра-правнук Шевченка розповість про маловідоме життя свого прадіда (Перформанс). J
18.30 Кактус (Корзо,7) разом із запрошеними до Ужгорода митцями читаємо Шевченка і обговорюємо його, шукаючи нові грані смисли в його творчості (читання, обговорення, дискусія).

Попередньо до участі в обговоренні зголосилися:
* Віктор Янцо та Ірина, Гурт Rock-H.
* Анастасія Євдокимова, м.Київ, філологиня, PR-ниця проектуВізуально-дослідницька платформа при КНУ імені Тараса Шевченка, співробітниця Українська книгарня Смолоскип.
* Заза Пауалішвілі, м. Київ, лауреат смолоскипа 2013, учасник безлічі фестивалів.
* Мідна Поезія, м.Київ, лауреатка літературної премії Смолоскип 2013-го року, надчуттєва поетка та цілий літературний бренд.

Мета: перейняти на теренах Закарпаття нові, сучасні методи проведення культурно-просвітницьких заходів. Актуалізувати в Ужгороді культурний простір для обговорення та міждисциплінарного діалогу щодо постаті і творчості Т. Шевченка, його ролі і місця в українській культурі.

Організатори: активісти Фунндації Редіональних Ініціатив (Ужгород), учасники Візуально-дослідницької Платформи при КНУ ім. Т. Шевченка (Київ).

Контакти: Юлія Дуб 099-196-96-12, Радослава Чекмишева 050 908 24 06

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : УжгородФРІТарас Шевченко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат