Вітання керівників   краю до 75 річниці Карпатської України

admin 12.03.2014 15:39 СОЦІО

Шановна закарпатська громадо! Щиросердечно вітаємо Вас з 75 – річчям проголошення   Карпатської України. Ювілей Карпатської України ще раз нагадує нам про   глибокі   почуття відповідальності за долю   отчої   землі,   тернисту й   криваву   дорогу нашого народу   до створення   своєї   незалежної держави.   Гостро   осмислюються слова, які зринали з уст   юних витязів Красного Поля, що стали на захист за право   жити   вільними, незалежними, віддавши   свої сили, здібності, досвід та навіть життя   для досягнення   цієї святої   і справедливої мети:Душу й тіло ми положим за нашу свободу…


  Бог   розпорядився   так,   щоб через 75 років   патріотам   нашої землі знову   випало стати на її захист. Світ у подиві й шані схиляє   голову перед   Небесною Сотнею, перед всім українським народом,   мужність якого   ще раз довела, що   громадяни України вміють у   важкі хвилини   об’єднуватися заради   волі   і свободи своєї держави.  
Дай нам, Боже, благословення на мир і спокій, аби ми могли   працювати і жити так, щоб країна міцніла, розвивалася, утверджувалась у світовому   співтоваристві. Як того хотіли герої Карпатської України,   витязі   Красного   Поля та Герої Майдану, слава яких ніколи   не зникне   за   обрієм часу,   а все вище і вище   підніматиметься   над головами нових поколінь. Бажаємо всім   снаги і мудрості   з честю   витримати   цей дуже складний іспит!
Добра вам, високих помислів   і достойних нашого славного   народу   звершень! І нехай   усім щастить   на цьому благородному шляху. Слава Україні!

З повагою, голова облдержадміністрації   Валерій Лунченко,                 голова обласної ради   Іван Балога

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат