Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.03.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 11 березня. Спрямовуйте думки у гармонійне русло вже з першим промінцем ранкового сонця. Нехай неприємні люди чи події не псують вашого весняного настрою. Змінюйте щось навколо себе, якщо відчуваєте дискомфорт. Пам’ятайте, що все можливо, потрібно лише ваше бажання. Впевненості у власних силах і смачного кавування у бажаній компанії!


Цитата дня:   Хочеться говорити тихо, щоби тебе ніхто не почув, а почувши - не зрозумів.

Сергій Жадан – Месопотамія


11 березня 2014 року по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 11-16° тепла, в горах місцями вночі 3-6° морозу, вдень 2-7° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 14-16° тепла.


11 березня ІМЕНИНИ відзначають Ганна, Асфея, Іван (Іоанн), Микола, Петро, Порфирій (Перфилий)



Цей день в історії

1702 — вийшла у світ англійська газета «Дейлі Курант», перша щоденна газета у світі.
1878 — Французькій академії продемонстрували фонограф, але винахід був оголошений шарлатанством
1921 — уряд УСРР ухвалив постанову про викуп у населення культурних цінностей для передачі державним музеям



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 12 березня — «300 спартанців: відродження імперії, 3D”. Поч. о 13.20, 15.20, 19.10 та 21.10. “З 8 Березня, чоловіки”. Поч. о 17.20, 23.10. «Lego. Фільм, 3D ”. Поч. о 10.00, 11.40.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 12 березня   — «Лего. Фільм, 3D”. Поч. о 10.00, 14.00. «Академія вампірів”. Поч. о 19.50.   «300 спартанців: Розквіт імперії, 3D». Поч. о 12.00, 18.00, 21.40. “ Пригоди містера Пібоді і Шермана, 3D”. Поч. о 16.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня постарайся приділити увагу розвитку нового напрямку. Тобі не варто з'ясовувати стосунки з колегами і сваритися. У другій половині дня тримайся подалі від пліткарів і брехунів. Найважливіше не допускати сумнівів у своєму успіху. Увечері приготуй смачний десерт і поговори з коханою людиною про щось приємне.
Телець Цей день варто присвятити монотонній роботі та плануванню. Будь раціональною у своїх судженнях, не піддавайся емоціям. У другій половині дня сформована ситуація може негативно відобразитися на твоїх прибутках. Не варто обговорювати нові ідеї з керівником. Увечері тобі потрібно вилити душу і проконсультуватися з психологом або духовним наставником.
Близнюки Сьогодні буде важкий і напружений день. Розбіжності з керівництвом можуть привести до великих втрат. У другій половині дня поговори з однодумцями, щоб знайти вихід із важкої ситуації. Тобі варто звернути увагу на зміну стратегії поведінки. Увечері постарайся не напружуватися і відмовся від важкої домашньої роботи.
Рак. Цей день ефективний для професійного саморозвитку. Використання нових технологій і методів у роботі поліпшать твої результати. У другій половині дня тебе може засмутити критика з боку керівництва. Не впадай у відчай і йди наміченим планом. Увечері піде на користь прогулянка на свіжому повітрі або поїздка за місто.
Лев Цей день буде насичений різними складнощами і перешкодами. Вирішення юридичних питань краще відразу перенести. У другій половині дня на тебе чекають непередбачені розтрати. Намагайся не втручатися в конфліктну ситуацію між колегами. Увечері вирушай до свого перукаря, але не варто кардинально змінювати стиль зачіски.
Діва. Сьогодні ти отримаєш схвалення з боку керівництва. Сміливо можеш говорити про премії та отримання додаткових привілеїв. У другій половині дня старайся уважно стежити за роботою конкурентів. Тобі прийдуть незвичайні ідеї з просування в кар'єрі. Увечері процедури з догляду за шкірою будуть дуже результативними.
Терези Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню додаткової інформації. Тобі потрібно докласти зусиль, щоб змінити фінансовий стан. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Намагайся мирно врегулювати ситуацію і придушити негативні емоції. Увечері тобі потрібно зняти стрес за допомогою прогулянки або занять спортом
Скорпіон У першій половині дня тобі потрібно відволіктися від звичної схеми роботи. Дій інтуїтивно, щоб отримати кращі результати. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від старих партнерів. Використовуй ситуацію, що склалася, щоб отримати вигоду. Увечері вирушай по магазинах і купи те, що тебе порадує.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі в дорозі. Ділові поїздки не принесуть бажаних результатів. У другій половині дня намагайся не перевтомлювати очі. Сидячий спосіб життя потрібно доповнити додатковими навантаженнями і плаванням. Увечері старайся не пити міцних напоїв і раніше лягти спати.
Козеріг У першій половині дня тобі потрібно проявити активність і наполегливість у спілкуванні з керівництвом. Намагайся не втручатися в чужі справи і сконцентруватися на своїх прямих обов'язках. У другій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку в документах. Переговорні процеси принесуть нові вигідні зв'язки. Увечері вечеря в невимушеній атмосфері допоможе завершити важливі ділові процеси.
Водолій. У першій половині дня займися аналізом інформації про роботу конкурентів. Тобі потрібні нові ідеї, щоб залишитися на плаву. У другій половині дня старайся обмежити спілкування з конфліктними людьми. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні фінансових питань. Увечері прояви турботу про кохану людину.
Риби У першій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між колегами. Тобі потрібно зайняти позицію спостерігача, щоб зберегти авторитет. У другій половині дня спробуй відволіктися від ситуації і знайти нестандартне рішення проблеми. Твій наставник допоможе вирішити фінансові питання. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, тобі потрібна тиша і спокій.




А зараз — усміхніться :)


- Коханий, ти обіцяв в кіно сходити.
– Коханий обіцяв, коханий сходив.



- Ти про що думаєш?
- От би мені всі китайці по гривні скинулися...


У молодших класах хлопчики б'ють найкрасивіших дівчаток книгами по голові, а потім коли дорослішають – дивуються, чому всі красиві дівчата такі дурепи.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат