Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.03.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 7 березня. Наприкінці тижня порадуйте себе чимось хорошим або ж натякніть комусь іншому про це. Нехай ранок буде затишним під акомпанемент улюбленої кави. Сміливих вам рішень, корисних справ і загалом хорошого завершення робочого тижня!


Цитата дня:   Припиніть шукати безглузді, слабкі відмовки і прийміть правду: ви або дурні, або ліниві, або вам наплювати.

© Ларрі Уінгет "Годі скиглити, вище голову!"


7 березня 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 9-14° тепла, в горах місцями вночі 0-2° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 12-14° тепла.



ІМЕНИНИ 7 березня - Опанас, Пилип, Вячеслав

Цей день в історії

1573 — Іван Федорович заснував у Львові першу в Україні друкарню, про існування якої точно відомо історикам.
1866 — в Японії укладено союз Сацуми і Тьосю з метою повалення сьоґунату Едо.
1876 — 29-річний американський винахідник Александр Грехем Белл отримав патент на телефон. Його право на цей винахід неодноразово оскаржувались іншими винахідниками, проте судові рішення неодмінно виносились на користь Белла.




Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
9 березня — концерт «Вінок Кобзарю» Поч. о 16.00.

«Бавка”
9 березня —   “Дід Кузьма та юрба” (Олександр Кузьмін). Поч. об 11.00 та 13.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — Відкрита екскурсія Ужгородом. Поч. о 14.00.

Ужгород, неподалік пам’ятника Т. Шевченку
9 березня — літературно-мистецьке театралізоване свято «В сім’ї вольній новій» до 200-річчя Т. Шевченка. Поч. о 14.00.

«Доміон»
До 12 березня — «300 спартанців: відродження імперії, 3D”. Поч. о 13.20, 15.20, 19.10 та 21.10. “З 8 Березня, чоловіки”. Поч. о 17.20, 23.10. «Lego. Фільм, 3D ”. Поч. о 10.00, 11.40.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 12 березня   — «Лего. Фільм, 3D”. Поч. о 10.00, 14.00. «Академія вампірів”. Поч. о 19.50.   «300 спартанців: Розквіт імперії, 3D». Поч. о 12.00, 18.00, 21.40. “ Пригоди містера Пібоді і Шермана, 3D”. Поч. о 16.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день принесе приємні новини і нові знайомства. Тобі варто подбати про свою зовнішність і змінити макіяж. У другій половині дня можуть виникнути додаткові труднощі в роботі з документами. Постарайся не розпочинати важливих справ, що вимагають самовіддачі. Увечері збери подруг і влаштуйте вечірку з веселими розвагами.
Телець У першій половині дня на тебе чекає підвищена увага з боку протилежної статі. Ти можеш викликати ревнощі і заздрість колег по роботі. У другій половині дня керівник розкриє важливу таємницю. Будь обережною і аналізуй вчинки оточуючих Увечері тобі потрібно сконцентруватися на своєму духовному світі.
Близнюки Цей день принесе багато спокус. Авантюрні угоди можуть призвести до додаткових розтрат. У другій половині дня постарайся відволіктися від суєти, сконцентруйся на поставлених завданнях. Вирішення фінансових питань буде ускладнено, спробуй утриматися від прийняття однозначних рішень. Увечері можуть виникнути конфлікти на грунті ревнощів.
Рак. Цей день принесе приємні емоції і багато хороших вражень. Поїздки будуть результативними і принесуть вигоду. У другій половині дня стережися незнайомих осіб, які про щось просять тебе. Керівник може виписати премію. Увечері пройдися по магазинах, щоб зняти напругу.
Лев Сьогодні тобі не варто втручатися в суперечки і розбіжності між колегами. Прояви мудрість і стриманість у спілкуванні з керівництвом. У другій половині дня постарайся розв'язати важливі фінансові питання. Тобі варто зайнятися наведенням порядку в документах. Увечері ти можеш зустріти людину з минулого, яка воскресить почуття.
Діва. Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових знань. Тобі потрібно змінити методику в роботі, щоб отримувати більше прибутку. У другій половині дня переговорні процеси будуть результативними. Намагайся уважно аналізувати отриману інформацію,. Увечері піди на світську вечірку разом із коханою людиною
Терези Вранці варто подбати про вирішення проблем близької людини. Прояви спокій і холоднокровність, тоді отримаєш потрібний результат. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з фінансами. Не варто звертатися по допомогу до колег, ти впораєшся своїми силами. Увечері краще приготувати романтичний сюрприз своєму обранцеві і залишитися вдома.
Скорпіон В первой половине дня тебя ждет прибыль от сотрудничества со старыми партнерами. Пересмотри свои планы на будущее и выбери новые цели. Во второй половине дня знакомство с интересной личностью даст возможность реализовать задуманные планы. Тебе нужно проявить усердие и трудолюбие, чтобы увеличить прибыль. Вечером тебя ждет приятный подарок, который поднимет настроение.
Стрілець Сьогодні можуть виникати дрібні конфлікти на побутовому грунті. Стримуй агресію і старайся проявляти повагу до старшого покоління. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Тобі знадобиться посередник, щоб врегулювати ситуацію. Увечері спробуй розслабитися за допомогою масажу або плавання.
Козеріг Цей день ефективний для побудови нових ділових зв'язків. Не варто відхилятися від наміченого плану, на тебе чекає успіх. У другій половині дня керівник підтримає твої починання. Тобі потрібен союзник для досягнення цілей і поліпшення результатів. Увечері старайся не переїдати і відмовитися від вживання алкоголю та кави.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в сім'ї, які змінять твої плани. Не варто підганяти події, краще запастися терпінням. У другій половині дня конкуренти спробують спровокувати конфлікт. Тільки від твого вміння переконувати залежить результат ситуації. Увечері старайся відмовитися від походу в місця масового скупчення людей.
Риби Сьогодні буде складні день. Тобі потрібно запастися терпінням і не витрачати сили на порожні розмови. У другій половині дня виникне спірна ситуація з керівництвом, не варто посилювати конфлікт. Твої партнери допоможуть вийти зі складної ситуації, довірся ім. Увечері спробуй відвідати нове місце, де ти зможеш отримати яскраві враження.



А зараз — усміхніться :)


- Коли ти мене на чай запросиш?
- Свій пий.



- Алло, мам, забери мене, будь ласка, я в гостях.
- Куди під'їхати?
- Нууу ... У відділення міліції.



Насправді чоловіки визнають, що у жінок інтуїція є. Але називають її по своєму - "накаркала".

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат