ФРОНТ ОПОРУ також   звинуватив Балогу у замовленні тиску на начальника міліцї Турдая

admin 06.03.2014 18:34 ПОДІЇ

Молодіжна організація ФРОНТ ОПОРУ заявила, що силове зняття начальника міліції Василя Турдая замовив Віктор Балога.

Про це йдеться у заяві ФРОНТу ОПОРу, яку отримала наша редакція.

Ми виходимо з гри


Заява ФРОНТУ ОПОРУ


Сьогодні ми були присутні при обструкції новопризначеного начальника Закарпатського управління МВС Василя Турдая. Вимушені заявити, що соромимося діями наших колег, які діяли просто брутально і звичайними бандитськими методами шантажу. Серед тих, хто вимагав відставки було чимало невідомих нам людей, тому заявляємо, що акція носила відверто провокаційний та замовний характер. Принципи колегіальності щодо погодження дій Майдану проігноровано.


Ми не захищаємо Василя Турдая, але погоджуємося з думкою губернатора та громадськості про те, що новопризначеному начальнику управління МВС потрібно було дати можливість проявити свої міліцейські здібності в роботі на благо Закарпаття. Василь Турдай не був ключовою фігурою в скандалі з Нагірним, як це вказують деякі активісти, які відстоюють думку лише сумнозвісного політика Віктора Балоги. Ніхто не організував подібної обструкції прокурору, співробітникам прокуратури чи суддям по справі Нагірного.



Саме тому ми вважаємо, що акція з Василем Турдаєм є звичайним політичним замовленням Віктора Балоги.


Сьогоднішні дії змушують нас заявити про вихід з Майдану, як самоорганізації громади. Ми самостійно прийматимемо подальші рішення, бо ми не наймалися виконувати замовлення сумнозвісного політика Віктора Балоги.


Слава Україні!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат