Понад мільйон гривень перерахували до бюджету землекористувачі Виноградівщини

admin 06.03.2014 18:28 СОЦІО

ДПІ у Виноградівському районі за січень-лютий 2014 року до місцевого бюджету забезпечено надходження плати за землю в сумі 1174,94 тис. грн., що складає 110% від доведеного завдання. З них 840,02 тис. грн. сплачено юридичними особами та 334,92 тис. грн. – фізичними.

Нагадуємо, що платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 1 січня і не пізніше до 20 лютого поточного року подають відповідному органу доходів і зборів за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік. Подання такої декларації звільняє від обов'язку подання щомісячних декларацій. Також платник плати за землю має право подавати щомісяця нову звітну податкову декларацію, що звільняє його від обов'язку подання податкової декларації до 20 лютого поточного року, протягом 20 календарних днів місяця, що настає за звітним.

Нарахування фізичним особам сум податку за землю проводиться органами доходів і зборів, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку за формою, встановленою у порядку визначеному статтею 58 Податкового кодексу України.

Відділ обслуговування платників податків
ДПІ у Виноградівському районі
ГУ Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат