Зимовий чемпіонат Іршавщини. Чому Ільниця та Довге поза грою?

Євген Свищо для rionews 06.03.2014 17:36 СПОРТ

У неділю 2 березня стартував зимовий чемпіонат Іршавського району з футболу (від Автора – як на мене то це вже весняна першість). На жаль у ньому не бере участь один із фаворитів – «Ільниця». Не видно на обрії і клуб із Довгого, який в минулі роки був фаворитом районних та міцним середняком обласних змагань. Це сталось з причин, які відомі тільки керівникам цих, великих за кількістю мешканців та багатих на футбольні таланти, населених пунктів.

Показовим у цьому плані є участь у змаганнях клубів із набагато менших, за розмірами та населенням, сіл Бронька, Лоза та Вільхівка. За словами тренера броньківців Вячеслава Шусти, їх команда взагалі вперше в історії бере участь у таких змаганнях. Лозянці та вільхівці поновились у районній першості після значної перерви. Натомість із села Білки одразу дві команди. А от села Кушниця та Імстичево, відстань між якими складає кілька десятків кілометрів, знайшли вихід у створенні спільної команди під знайомою кушницьким ультрас назвою «Едельвейс».

Змагання проводяться у двох групах – на стадіонах в Імстичеві та Заріччі. По дві команди з шести з кожної з групи складуть півфіналістів. Переможець турніру визначиться в середині квітня.

У 1-му турі, який відбувся 2 березня, стались одразу дві гучні сенсації у групі смерті «А». Головний фаворит змагань «Бужора», склад якої суттєво омолодився в міжсезоння, не змогла дотиснути «Сільце» – 0:0. А от срібний призер літнього чемпіонату Іршавщини 2013 року поступився динамівцям з Вільхівки – 0:1. Ще в одному поєдинку «Заріччя» здобуло прогнозовану мінімальну перемогу над «Греблею» – 1:0.

Головний фаворит групи «Б» «Білки» зустрів суттєвий опір від «Броньки» – 1:0. «Великий Раковець», який також поновився у районних змаганнях після кількарічної перерви, дав бій «Приборжавському» – 1:1. «Едельвейс» прогнозовано дотиснув студентів білківського СПТУ – 3:1.

У 2-му турі в групі «А» відбудуться два поєдинки, де можливості команд розцінюються як майже рівні. У двобоях «Заріччя» – «Доробратово» та «Сільце» – «Динамо» шанси розцінюються як 55 на 45 % на користь команди з капустяного краю та сілецьких майстрів шкіряного мяча. У групі «Б» буде аналогічна битва новачків змагань «Броньки» – «СПТУ-Білки», де можливості на успіх розцінюються як 50 на 50 %. У решті матчів будь який результат, окрім перемог «Бужори», «Білок» та «Едельвейса», буде вважатись сенсаційним.

1 тур
2 березня, неділя:
«Бужора» – «Сільце» – 0:0; «Динамо» – «Доробратово» –1:0; «Заріччя» – «Гребля» – 1:0, «Білки» – «Бронька» – 1:0; «Приборжавське» – «Великий Раковець» – 1:1; «Едельвейс» – «СПТУ-Білки» – 3:1.

2 тур
9 березня, неділя:
10:00 – «Сільце» – «Динамо» і «Білки» – «Приборжавське», 12.00 – «Бужора» – «Гребля» і «Бронька» – «СПТУ-Білки», 14.00 – «Заріччя» –«Доробратово» і «Едельвейс» – «Великий Раковець».

ТС в групі «А»: «Заріччя» – 3, «Вільхівка» – 3, «Бужора» – 1, «Сільце» – 1, «Доробратово» – 0, «Гребля» – 0.

ТС в групі «Б»: «Едельвейс» – 3, «Білки» – 3, «Приборжавське» – 1, «Великий Раковець» – 1, «Бронька» – 0, «СПТУ-Білки» – 0.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Зимовий чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат