Обласна влада ініціює діалог з перевізниками краю

admin 06.03.2014 13:39 ПОДІЇ

У середу, 5 березня, за ініціативи Закарпатської ОДА в Мукачеві провели нараду з перевізниками краю щодо стабільного функціонування пасажирського автотранспортного комплексу області.

В нараді взяли участь більше тридцяти керівників автотранспортних підприємств, директор департаменту ЖКГ, будівництва та інфраструктури ОДА Віктор Лукеча, начальник сектору державної автомобільно-технічної інспекції управління ДАІ Василь Філіп, голова Закарпатської асоціації автомобільних перевізників Олександр Воронін, начальник Укртрансінспекції в Закарпатській області Сергій Слободянюк та інші.
Йшлося і про якість перевезення пасажирів,   і про мережу маршрутів, і про боротьбу з нелегальними перевізниками.
Насамперед перевізники краю обговорили ситуацію в країні і запевнили нову владу в тому, що будуть підтримувати кроки щодо продовженню удосконалення галузі   та забезпечать її стабільну роботу.
А проблем, як виявилося в ході діалогу влада-перевізники, є чимало. Було вирішено доручити контролюючому органу з питань безпеки на наземному транспорті Укртрансінспекції у Закарпатській області та УДАІ   УМВС України в Закарпатській області забезпечити в першу чергу виконання законодавства в частині забезпечення безпеки перевезень пасажирів та негайного усунення нелегальних перевізників із ринку перевезень, кількість яких з кожним разом збільшується.
Також домовлено створити робочу групу з питань вивчення та удосконалення маршрутної мережі області шляхом оптимізації за участі перевізників, профільних громадських організацій, ВАТ «Закарпатавтотранс» та департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації, у зв’язку зі   зменшенням пасажиропотоку та збільшенням витрат на обслуговування автобусів.
Для оперативного реагування на проблеми перевізників представники обласної влади запропонували запровадити при департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації «телефон довіри».
Управління інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат