Начальник Закарпатського УМВС обіцяє знайти Нагірного

admin 05.03.2014 14:57 ПОДІЇ

Начальник Закарпатського УМВС вважає, що громада його на посаду погодила. Про таке начальник обласного УМВС Закарпатської області Василь Турдай повідомив сьогодні під час першої після призначення на посаду зустрічі з журналістами та громадськістю.


Після нагадування про телефонну розмову з громадою, в ході якої Василь Турдай пообіцяв при незгоді громади призначення його на посаду подати рапорт для самоусунення, начальник УМВС зазначив: «Я вважаю, що громада мене погодила. Є призначення Авакова. Наразі заперечень від громади, телефонних дзвінків до мене не надходило, навпаки, мені дзвонять і вітають. Підтримала і вся Хустщина».

При цьому, за словами Василя Турдая, його особистої провини у тому, що Павло Нагірний після фактично вбивства жінки з дитиною під час страшної ДТП на Хустщині, втік з країни, немає. «Для мене, як для людини, як для кожного водія, це велика трагедія. Я не знімаю з себе, зі слідчого підрозділу відповідальності. По цьому питанню було кілька службових розслідувань – кілька людей притягнуто до відповідальності, однак до мене, як до начальника міліції, не було жодної претензії, ні з обласного управління, ні з міністерства внутрішніх справ», – заявив Василь Турдай.

За його словами, на той момент, коли П. Нагірний покинув межі країни, йому був обраний запобіжний захід судом – про підписку про невиїзд, «справа уже не знаходилась в міліції, і ми не могли приймати рішення про якісь його затримання». «Чому суд пішов таким шляхом, обрав такий запобіжний захід – мені невідомо. Ми свою роботу зробили», – зазначив Василь Турдай.

Зараз, повідомив начальник обласного УМВС, справа по Нагірному знаходиться на стадії розслідування, сам Нагірний оголошений у міжнародний розшук. «І я, знаючи про резонанс цієї справи, зроблю все від мене залежне, аби Нагірного знайти», – додав Василь Турдай.

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат