Футбол. Україна — США (Анонс)

05.03.2014 10:47 СПОРТ

Сьогодні відбудеться товариський матч між збірними України та США.

Спочатку поєдинок повинен був відбутися в Харкові, потім через напружену ситуацію в Україні він був перенесений на Кіпр.

Не зможе зіграти в матчі Тарас Степаненко. Хавбек «Шахтаря» отримав травму і відіграв другий матч проти «Вікторії» на уколах, футболіст потребує відновлення, а тому залишився в Донецьку.

Всі інші на місцях і налаштовані на гру. «Ми налаштовуємо наших підопічних лише на перемогу, з ким би ми не грали. Збірна США буде награвати склад перед чемпіонатом світу, але це їхні справи», — заявив на передматчевій прес-конференції Михайло Фоменко. До речі, головний тренер збірної України отримав хорошу можливість для того, щоб поекспериментувати зі складом, так що можливі сюрпризи.

Варто також відзначити, що збірна США прилетіла на Кіпр без цілого ряду гравців основного складу. Не зможуть взяти участь в поєдинку Донован, Беслер, Гонсалес, Гудсон, Біслі і Бредлі.

Чекаємо хорошої гри, чекаємо можливого дебюту Пилявської, Бойко і Макаренко. Та й просто чекаємо футболу, за яким усі вже встигли міцно скучити.


Україна — США
Кіпр, Ларнака. Стадіон «Антоніс Пападопулос». 21:00. Трансляція на каналі «Інтер».


США
Воротарі:
Кроппер ("Саутгемптон", Англія), Гузан ("Астон Вілла", Англія), Ховард ("Евертон", Англія).
Захисники: Брукс ("Герта", Німеччина), Кемерон ("Сток Сіті", Англія), Кастільо ("Тіхуана", Мексика), Моралес ("Інгольштадт", Німеччина), Оньєву ("Шеффілд Уенсдей", Англія), Пеквуд ("Бірмінгем", Англія), Рім ("Болтон", Англія).
Півзахисники: Бедойя ("Нант", Франція), Бредлі ("Торонто", Канада), Діскеруд ("Русенборг", Норвегія), Джонсон ("Хоффенхайм", Німеччина), Джонс ("Бешикташ", Туреччина), Клєштан ("Андерлехт", Бельгія), Шей ("Барнслі", Англія), Вільямс ("Редінг", Англія).
Нападники: Агудело ("Утрехт", Нідерланди), Алтідор ("Сандерленд", Англія), Бойд ("Рапід", Австрія), Демпсі ("Сіетл Саундерс"), Грін ("Баварія", Німеччина), Юханнсон (АЗ, Нідерланди).


Україна
Воротарі:
П’ятов («Шахтар»), Худжамов («Іллічівець»), Бойко («Дніпро»).
Захисники: Шевчук, Кучер, Ракицький («Шахтар»), Хачеріді, Макаренко («Динамо»), Федецький («Дніпро»), Пілявський («Маккабі» (Х), Ізраїль).
Півзахисники: Гусєв, Ярмоленко, Безус, Гармаш, Сидорчук   («Динамо»), Коноплянка, Ротань («Дніпро»), Морозюк («Металург» (Д)), Степаненко («Шахтар»), Едмар («Металіст»), Дедечко («Ворскла»), Тимощук («Зеніт», Росія), Хомченовський («Зоря»).
Нападники: Селезньов, Зозуля («Дніпро»), Девич («Металіст»).
У складі національної збірної три дебютанти — Євген Макаренко, Андрій Пілявський та Денис Бойко.


Збірні зустрічалися три рази. Всі матчі були товариськими.
1993. США — Україна — 0:1.
1993. США — Україна — 1:2.
1992. США — Україна — 0:0.


Нагадаємо, що в останньому рейтингу ФІФА збірна США перебуває на 13-й позиції, Україна — на 18-й.

ТЕГИ : збірна україни з футболу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат