Надра збагатили Закарпаття на 5 мільйонів гривень

admin 04.03.2014 10:41 СОЦІО

Таку суму за січень-лютий поточного року внесли платники ресурсних і рентних платежів до зведеного бюджету області. В Закарпатській області плату за користування надрами сплатили 271 користувачів природних ресурсів.

Надходження з плати за користування надрами, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, збільшились на майже 1,8 млн. грн. В минулому році протягом двох місяців – січня та лютого – 3,74 млн. грн.

Фахівці відмічають, що досягнення позитивної динаміки надходжень плати за користування надрами – результат співпраці контролюючих органів та платників податків. Тобто з однієї сторони це нові підходи в адмініструванні, а з іншої – усвідомлення суб’єктами господарювання необхідності своєчасно і в повній мірі сплачувати податки та свідчення високої податкової культури.

Нагадуємо, що підприємства з видобутку надр можуть отримати спеціальні дозволи на користування надрами, ставши переможцями аукціонів, крім випадків, визначених Кабінетом Міністрів України, центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : надраЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат