Прокуратура розслідує, чому ПР у Закарпатті мала печатки виборчих дільниців з виборів Президента

admin 26.02.2014 09:40 КРИМІНАЛ

Печатки дільничних виборчих комісій виявили в тячівському офісі Партії регіонів – прокуратура ініціювала досудове розслідування.

За вказівкою прокурора Тячівського району, районним відділом УМВС в Закарпатській області, внесено відповідні відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 357 КК України, за фактом виявлення в офісі Партії регіонів у Тячеві печаток дільничних виборчих комісій, які залишились ще з президентських виборів 2010 року.
Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Тячівського району.

Довідка:
ч. 1 ст. 357 КК України,   - викрадення, привласнення, вимагання офіційних документів, штампів чи печаток або заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання особи своїм службовим становищем, а так само їх умисне знищення, пошкодження чи приховування, а також здійснення таких самих дій відносно приватних документів, що знаходяться на підприємствах, в установах чи організаціях незалежно від форми власності, вчинене з корисливих мотивів або в інших особистих інтересах, - караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

ТЕГИ : люстраціяПрокуратураЄвромайданЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат