Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 26.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 26 лютого. Бережіть свої нерви й не переймайтеся через дрібниці. Для чого доводити щось іншим, достатнього того, що ви впевнені у своїх думках. Збирайте їх докупи за чашечкою свіжозвареної кави, і нехай жодна небажана особа чи негативний збіг обставин не примушують вас сумувати. Адже щастя поруч, відчувайте його сповна!

Цитата дня:   Люди слабкого розуму чутливі до дрібних образ, люди сильного розуму все помічають, роблять висновки і ні на що не ображаються.

© Франсуа де Ларошфуко

26 лютого 2014 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 7-12° тепла, у горах місцями вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура вночі 2-4°, вдень10-12° тепла.

26 лютого ІМЕНИНИ відзначають Ганна, Артемій, Василь, Віра, Володимир, Гаврило, Евлогий, Зосим, Зоя


Цей день в історії

1878 — у Львові розпочався судовий процес над Іваном Франком.
1886 — у Горлівці (Донбас) отримали першу в Російській імперії ртуть.
1895 — в Огайо (США) запатентували склодувну машину.
1901 — в Москві відбулася перша вистава «Трьох сестер» Антона Павловича Чехова.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
До кінця лютого — виставка "Фотографії, зроблені серцем".

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 6 березня — виставка "Творчість молодих".

Мукачево, вул. Автомобілістів, 13 («Eventum Hall»)
До 28 лютого — перша весільна виставка «Wedding goods».

«Доміон»
До 26 лютого — “Робокоп”. Поч. об 11.30, 18.10, 20.20. “Врятований”. Поч. о 16.00 та 22.20. “Вій, 3D”. Поч. о   13.40. «Хоробре серце, 3D”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 26 лютого   — «Помпеї”. Поч. о 10.00, 19.45. “Білка і Стрілка: Пригоди на місяці, 3D”. Поч. о 12.00. “Київський торт”. Поч. о 13.30. «Робокоп”. Поч. о 15.15. «Мисливці за скарбаи”. Поч. о 17.30.   «Вій, 3D”. Поч. о 21.45.

Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Дуже вдалий день. Зараз життя надає вам просто-таки неймовірну кількість найрізноманітніших можливостей, щоб змінити практично всі обставини всього, що вас оточує. Найбільший успіх матимуть усі конкретні та практичні дії. Можна починати нові та важливі справи, але лише в тому випадку, якщо у вас "усе схоплене", і не треба нічого додумувати та планувати.   В особистому житті ви зможете більш реально визначити свої стосунки з партнерами й встановити взаємну відповідальність щодо ставлення одне до одного. Непогано пройдуть різні дрібні відрядження та нетривалі поїздки.
Телець Спокійний і помірно вдалий день. Можна і навіть треба наводити порядок у справах, перевіряти стан своїх запасів і резервів, проводити різну профілактику технічного, або юридичного характеру тощо. Дуже сприятливий час для будь-яких питань, пов'язаних з освітою, наукою та відповідними установами. Студенти, наприклад, можуть сьогодні дуже легко скласти іспит або залік. В особистому житті теж усе добре - партнер кохає вас, ви його, що ще треба для щастя?! Нові знайомства цього дня теж будуть доволі приємними, хоча, швидше за все, довго не протривають.
Близнюки Можливо, цей день виявиться для вас найщасливішим не лише за весь місяць, а й за весь рік. Будь-яка діяльність приноситиме вам тільки лише задоволення та радість. Усі ваші справи сьогодні вирішуватимуться, наче за помахом чарівної палички і тому єдина небезпека, яка вас очікує, це запаморочення від успіхів. Як відомо, в цьому випадку багато людей можуть наробити дурниць. Основне слово цього дня "багатство". Постарайтеся не витрачати свій час марно.
Рак. Приємний день, позитивні тенденції у вашому житті, безліч старих і нових можливостей сьогодні вдало з'єднаються між собою. Загалом усі сфери вашого життя стабільні, і лише те, що стосується справ закордонних і інтимних стосунків задля задоволення, може принести вам   доволі серйозні   неприємності.   Якщо на сьогодні у вас була запланована якась закордонна поїздка, то вам варто перенести її на інший час.
Лев Сьогодні найбільші турботи будуть пов'язані виключно з власним   організмом. І хоча загалом ваше здоров'я не таке вже й погане, але будь-які непередбачені дрібниці, щось на зразок відкритої та забутої на ніч кватирки або не переодягнені вчасно мокрі шкарпетки, може надовго вкласти вас у ліжко. Також сьогодні для вас існує доволі висока ймовірність травми, тому будьте обережні. У діловому й побутовому відносинах - день вдалий.   Подія дня - цікава пропозиція з приводу вашої дитини.
Діва. День суттєво невдалий ні для чого! Практично все, хоч би що ви робили, закінчуватиметься проблемами! Відкладіть усе важливе, відмовтеся від попередніх домовленостей, зустрічей і поїздок. По можливості проведіть цей день не виходячи з дому. Будьте максимально уважні й обережні в усьому, сьогодні для вас існує дуже висока ймовірність травми! Тільки найкраще налагоджені та надійні справи не постраждають. Подія дня - ви можете стати хазяїном небезпечної інформації.
Терези Загалом день непоганий, і ритм вашого життя не вийде за звичні рамки. Невеликий прибуток, хороший розслаблюючий відпочинок, спілкування з приятелями - все чекає вас попереду. Здоров'я теж не підведе вас, захистивши від більшості гострих захворювань. Здавалося б, чого ще бажати людині? Але, зважаючи на все, саме сьогодні один із ваших друзів з якоїсь причини образився на вас і взявся робити вам дрібні капості. Вам варто розібратися в ситуації.
Скорпіон Помірно напружений день, і хоч як би вам хотілося уникнути різних турбот, усе-таки варто приготуватися до боротьби з ними.   Сьогодні у вас можливі деякі непорозуміння на роботі, конфлікт із начальством, з родичами чоловіка, й з усім тим, що пов'язане з органами влади. Але сильно переживати, мабуть, усе-таки не варто. Хоча турботи і будуть, але вони зроблять вас сильнішими. Якщо ви все подолаєте та загартуєтеся, наче сталь, то кінець дня може порадувати вас дуже непоганими грішми. Подія дня - власна сім'я підтримає вас у конфлікті.
Стрілець Сьогодні загалом ваші справи йдуть непогано. Але щоб закріпити досягнуті успіхи, вам слід робити все спокійно, неквапливо та методично. Саме в цьому чарівному слові "методичність" і полягає секрет перемоги. Якщо ви плануєте щось важливе або нове, то врахуйте при цьому все, що лише можна і не можна. Непогано було б залучити до цього розумних людей, яким ви довіряєте. При виконанні або вирішенні справ, теж не кваптеся, частіше повторюйте про себе: "сім разів відміряй - один раз відріж". Подія дня - незвані, але приємні гості.
Козеріг "Сьогодні просто прекрасний час для всього рішучого, нового та важливого. Усе, що роками "припадало порохом на полиці", все, що роками відкладалося - усе негайно вперед, на головну позицію у ваших планах! Результати можуть виявитися настільки сприятливими для вас, що ви подумаєте, наче йдеться про зовсім іншу людину. Грошей, можливо, доведеться трохи витратити, щоб усе йшло, як "по маслу", але головне для вас зараз - нічого не боятися та не лінуватися! Подія дня - вам запропонують обмін.
Водолій. У тому, що стосується грошей, кохання та різноманітних сприятливих можливостей - вас очікує надзвичайно вдалий день. Усі представники вашого знака з найрізноманітніших соціальних прошарків сьогодні відчують позитивний вплив планет на своє життя.   Але найбільша проблема цього дня полягає в тому, що для вас існує просто "кричуща"   імовірність важкої травми. Будьте надзвичайно уважні під час поїздок на особистому або суспільному транспорті. У побуті та на виробництві дотримуйтеся навіть найменших правил техніки безпеки!
Риби Спокійний і стабільний день. Найбільш вдалим сьогодні буде все, що стосується вашої основної роботи та стосунків із начальством. Якщо ви давно мріяли про непогану кар'єру або хоч би про збільшення зарплати - сміливо йдіть до кабінету шефа та починайте ногами відчиняти двері!   Усе буде так, як ви захочете! Здоров'я теж порадує вас своєю міцністю. Усі гострі захворювання цього дня пройдуть просто блискавично. Хронічні хворі відчують значне полегшення.   Подія дня - вам доведеться виступити в неприємній ролі посередника.



А зараз — усміхніться :)



Якби хлопці знали, що у дівчат на думці, то були б у 20 разів сміливіші.



Жив собі, було все добре, НЄ БЛІН треба було зареєструватися "в контактах"



- Тату, а ти кого більше хотів:? Хлопчика чи дівчинку
- Маму ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат