Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 25 лютого. Будьте розсудливі й не ведіться на поспішні рішення. Набагато важче пояснювати сказане, аніж промовчати з самого початку. Вірте у справедливість і зігрівайте прохолодний ранок ароматом свіжозвареної кави. Нехай співрозмовники заряджають позитивом, а протягом для надходять лише хороші новини. Гарного вам вівторка!



Цитата дня:   Цей народ не так просто знищити. Так не підкорятися і так умирати, як умирають українці, можуть лише люди високої марки. Коли я дивлюсь на їхню смерть, я завжди тремчу од жаху…

© Олександр Довженко "Україна в огні"


25 лютого 2014 року по Закарпатській області: Невелика хмарність, вночі без опадів, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° морозу 2° тепла,вдень 5-10° тепла, в горах місцями вночі 3-5° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 8-10° тепла.


ІМЕНИНИ 25 лютого – Олексій, Антон, Євген, Марія.



Цей день в історії

1573 — Іван Федорович заснував друкарню у Львові
1831 — Битва при Горохові найбільша битва під час визвольного Листопадового повстання 1830—1831 проти Російської імперії.
1836 — американець Семюел Кольт отримав перший патент на шестизарядний револьвер 45 калібру
1873 — у Києві створено Південно-Західне відділення Російського географічного товариства


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
До кінця лютого — виставка "Фотографії, зроблені серцем".

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 6 березня — виставка "Творчість молодих".

Мукачево, вул. Автомобілістів, 13 («Eventum Hall»)
До 28 лютого — перша весільна виставка «Wedding goods».

«Доміон»
До 26 лютого — “Робокоп”. Поч. об 11.30, 18.10, 20.20. “Врятований”. Поч. о 16.00 та 22.20. “Вій, 3D”. Поч. о   13.40. «Хоробре серце, 3D”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 26 лютого   — «Помпеї”. Поч. о 10.00, 19.45. “Білка і Стрілка: Пригоди на місяці, 3D”. Поч. о 12.00. “Київський торт”. Поч. о 13.30. «Робокоп”. Поч. о 15.15. «Мисливці за скарбаи”. Поч. о 17.30.   «Вій, 3D”. Поч. о 21.45.

Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Доволі спокійний день, коли у вашому житті не передбачається нічого особливо неприємного. Але все-таки людина не може бути по-справжньому щаслива, якщо вона нездорова. Тому сьогодні вам варто, відкинувши поточні справи, звернути найпильнішу увагу на стан власного організму. Не полінуйтеся зайвий раз, виходячи з дому, одягтися тепліше, не забути утеплити ноги та не красуватись із відкритою головою на ранньому весняному сонечку.   Сьогодні загальний рівень вашого здоров'я трохи знижений і, якщо ви захворієте, то можете надовго пізнати всі "радості" ліжкового режиму. Подія дня - вдале завершення однієї давньої дрібної неприємності.
Телець Прекрасний день, коли варто жити та радіти життю, як кажуть, на повну. Сьогодні усі без винятку сфери вашого життя перебувають під гармонічним і сприятливим впливом. Ви можете робити все, що тільки вам хочеться, і все відбуватиметься тільки на вашу користь.   Навіть ваші помилки, зроблені сьогодні, згодом обернуться певною вигодою. Використовуйте цей вдалий час із розумом! Подія дня - образа, пов'язана з відпочинком..
Близнюки День доволі напружений і клопітливий. І для вас було б найкраще провести його десь у відокремленому, тихому місці, по можливості, взагалі не виходячи з дому. Але якщо життя все-таки зажадає свого і мимоволі вам доведеться займатися справами, то обмежтеся лише найбільш необхідними та невідкладними. Також сьогодні для вас є підвищена ймовірність травматизму, тому будьте особливо уважні в побуті, на роботі та при переході вулиці.
Рак. Напружений і важкий день. Для досягнення хоч якого-небудь успіху сьогодні вам доведеться витратити вдвічі-втричі більше зусиль, ніж зазвичай, і, ще не факт, що все буде так, як ви цього хочете. Тому відкладіть убік усі найважливіші справи й вичекайте більш сприятливого часу.   Загалом   вам варто прожити цей день, використовуючи правило "тихіше води, нижче трави". І ще одне - постарайтеся нікого сьогодні не образити, зокрема близьку людину.
Лев Сьогоднішній день із великою   часткою ймовірності ви занесете в скарбничку "приємних спогадів". Усі сфери вашого життя так чи інакше перебувають під сприятливим впливом зірок, але найприємнішою, найщасливішою та найзворушливішою виявиться сфера інтимних стосунків. Якщо ви давно мріяли про красивий затишний вечір із близькою людиною, то постарайтеся спланувати його саме сьогодні. Якщо ж ви ще самотні, то сміливо вирушайте кудись на танці або в театр - одержите прекрасний шанс для нового знайомства. Подія дня - "захоплення ворожої фортеці".
Діва. Сьогодні великих неприємностей вам можна не боятися, а всі дрібні клопоти цього дня виявляться вам цілком під силу. Як же розподілилися ваші сьогоднішні удачі та невдачі?   Здоров'я - дуже навіть непогано, хоча й про профілактику не забувайте. Справи сімейно-родинні - просто відмінні, і, якщо ви захочете приємних емоцій разом із близькою людиною, то вперед! Найбільші проблеми - від бізнесу та всіх офіційних справ, у цих питаннях вам варто зайвий раз підстрахуватися. Якщо проситимуть гроші в борг, можете й виручити прохача, хоча віддаватимуть борг вам довго.
Терези День у міру напружений, у міру щасливий і тому багато чого залежатиме від тієї тактики досягнення успіху, яку ви виберете. Найголовніша увага сьогодні - власному здоров'ю! Його загальний рівень знизився суттєво. Якщо, приміром, очікується якесь нічне чергування, зокрема пов'язане з увагою та контролем, то для вас найкраще було б помінятися змінами! Сімейні та родинні справи - тут різноманітні проблеми та негаразди. Постарайтеся ні з ким не з'ясовувати стосунків, хоч як би сильно цього вам не хотілося. Наприкінці дня постарайтеся щиро помолитися Богові, особливо якщо ви цього довго не робили.
Скорпіон Прекрасний день! Образно кажучи, "зірки вам усміхаються", і тому єдина порада сьогоднішнього дня - не сидіть на місці, склавши руки! Усі сфери вашого життя так чи інакше прибуткові, але найуспішнішим виявиться все, що стосується протилежної статі. Якщо ж ваші контакти з протилежною статтю будуть ще й пов'язані з вирішенням ділових питань або роботою, то результат може перевершити ваші найсміливіші очікування. День також доречний для розриву старих, непотрібних, або обтяжливих взаємин.
Стрілець Спокійний, стабільний і багато в чому нейтральний день. Навіть, приміром, якщо ви налаштовані сьогодні з ким-небудь посваритися, з'ясувати стосунки або на роботі "поставити цього вискочку Петрова на місце", то навряд чи щось вдасться. Тому головна порада сьогоднішнього дня для вас звучить так: "живіть самі і давайте жити іншим". Що виявиться найкращим і найбільш приємним - то це нові любовні стосунки, розпочаті сьогодні. Хоча вони і будуть розвиватися дуже довго та повільно, але згодом принесуть воістину "золоті плоди". Подія дня - дрібна втрата (швидше за все, ви втратите приємну дрібничку).
Козеріг "Зовсім "ніякий" день! Сьогодні у вашому житті не відбудеться абсолютно нічого. Усе настільки стабільно, що про навколишні обставини можна сказати лише одне - "сонне царство". Тому якщо ви готувалися до прочуханки від начальства або неприємного з'ясування стосунків, або якихось інших серйозних змін свого життя, будьте впевнені в одному - це відбудеться, але не сьогодні. Подія дня - ви захистите чужі інтереси.
Водолій. Сприятливий день, який однаково вдалий для вирішення як дрібних, так і великих справ. Найбільш вдалим виявиться все те, що було вже колись сплановане. Усі сфери вашого життя стабільні та перебувають під позитивним впливом планет.   Але найголовніше - якщо, ви спортсмен, то це ваш день! Із прекрасним результатом пройдуть усі види тренувань, фізичних вправ і різних оздоровчих процедур. Якщо, на жаль, на сьогодні у вас не передбачається якихось змагань, де ви легко "переможете всіх однією лівою", то хоч би на тренуванні постарайтеся справити враження на своїх товаришів і головне - на тренера!
Риби Сьогоднішній день дуже сприятливий для всього особистого і значною мірою - невдалий для всього професійного. Якщо ви бізнесмен, то зараз будь-який свій крок вам варто робити з великою обережністю. Найбільші проблеми цього дня виявляться пов'язаними з оформленням будь-яких документів, офіційними установами, представниками влади та фінансовими справами. Приміром, хоч як би вас вмовляли погодитись на "супервигідну" пропозицію або вкласти гроші в "справу століття" - краще відмовтеся. В азартні ігри й лотерею сьогодні теж краще не ризикувати.




А зараз — усміхніться :)



- Невістко, ти вже худобу погодувала?
- Ні, мамо, ваш син ще спить.



Дві блондинки летять в літаку.
Раптом погасло світло... Одна каже:
- О в тунель заїхали.




На співбесіді:
- Юначе, скажіть чесно, чому ви вирішили вступати саме до нашого інституту?
- Тату, не мороч мені голови!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат