Міністра уряду Азарова-Януковича Балогу нова влада обділила увагою

admin 25.02.2014 16:47 ПОДІЇ

Міністр МНС уряду Азарова-Януковича Віктор Балога не отримав достатньої уваги при формуванні нової влади. Через це він почав у себе у «Фейсбуці» сердитися.

«Те, що зараз відбувається, інакше як «дерибаном по-бютівськи» назвати не можу», – зауважив він. «Принципи ті ж, що і при Януковичу – підлість, непрозорість у прийнятті рішень, квотовість і т.д.. Думаю, не за горами корупція після призначень в уряд. Все це робиться з такою легковажністю, ніби є впевненість, що і цього разу усіх пронесе», – додав народний депутат.

Звичайно, Балога добре знав, що при Януковичу була «підлість, непрозорість у прийнятті рішень, квотовість», бо працював у цій системі на благо режиму Януковича. Дивує також те, що Балога просто забув як працював на підтримку Януковича на виборах 2010 року. А потім, коли Янукович став президентом, то просто прогинався у хвалебних коментарях

«Якщо оцінити дії влади зважено та без істерик, то можна побачити, що претензії, які до неї висувають, часто упереджені. В них мало обґрунтованих зауважень та немає раціональних пропозицій… ми не бажаємо заважати новій команді втілювати свою програму, в якій є розумні ідеї… ми готові підтримати владу в реформах для України», повідомили свого часу у прес-службі балогівського «Єдиного Центру».

Зараз Балога просто у великому гніві, бо всі добре знають, що він собою представляє і дійсно ігнорують цю людину з його кланом. Кланом, який давно пора люструвати.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат