Друзі   постраждалих у ДТП на Іршавщині вчили ПДР  

admin 25.02.2014 15:50 СОЦІО



Наприкінці минулого року Закарпаття шокувала новина про ДТП на Іршавщині, в якій травмувалося 9 (!) підлітків відразу. Днями, у школу саме того села де сталася пригода завітали правоохоронці.


Інспектор Державтоінспекції Іршавського райвідділу та головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації вирішили провести бесіду з учнями Брідської ЗОШ.

Під час зустрічі інспектор ДАІ Михайло Пушкаш навів приклад неочікуваних ситуацій, які можуть виникнути на дорозі. «Краще обговорити можливі шляхи їх вирішення заздалегідь, ніж розгубитися в складних моментах на дорозі», - зазначив працівник ДАІ. Крім цього, інспектор згадав про дорожньо-транспортну пригоду, під час якої у селі Брід потерпіло 9 підлітків. На даний час справа знаходиться на розгляді у суді. З цього приводу було багато запитань школярів до працівника Державтоінспекції, адже більшість з потерпілих їх друзі. Також дітей цікавила відповідальність водія, який скоїв ДТП знаходячись у нетверезому стані.

На закінчення було зроблено «фото на пам'ять» для шкільної фотогалереї. Та подяки від учнів і дирекції школи правоохоронцям, за те, що знаходять час завітати до дітей та поділитися корисними знаннями.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
(за інформацією Віти Горзов, Іршавський РВ УМВС)


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат