Керівником закарпатської міліції знову обрали Варцабу

admin 25.02.2014 12:52 ПОДІЇ

Сьогодні в залі клубу УМВС Закарпатської області зібрався міліцейський колектив управління для того, щоб вибрати керівника.Джерело: karpatskijobjektiv.com

На ці збори прийшли керівники “Правого сектору”, “Карпатської січі” та ще один активіст. В.Варцаба повідомив, що він іде на пенсію, так як він звільнений. Виконувати обов’язки   буде його перший заступник Сергій Россоха.. Відтак виступили активісти і сказали, що закарпатська міліція повинна сама вибрати керівника якому б вони повністю довіряли. У свою чергу вони пообіцяли, що кого б вони не вибрали, вони підтримають і не допустять щоб Київ призначав своїх людей. Крім цього до них звернулися командир “Беркута” та один з пенсіонери УМВС, які висловили своє бачення. Активісти закликали журналістів вийти з приміщення, щоб колектив міг самостійно вибрати начальника УМВС. Під час обговорення офіцери висловили довіру Василю Варцабі.

Джерело: «Карпатський об’єктив»

admin

Коментарі :


26.02.2014 18:47 ковач

Активисти доручит   Чубирку Ивану та   Щербию   Мирославу   вибрати   Медвидчука Президентом


25.02.2014 20:22 бивалий

Ворцаба сам собі зробив такий лист, через ветеранів міліції,які полюбляють упити,заспівати і виступити кіть дадуть слово. Це система роками вирощувала таких ветеранів, які мислять і говорять далеким минулим. Ми зараз живемо і працюємо в реальності, і за 50 грам водяри за таких як Ворцаба непродаємеся. А його зам Росоха, за свої слова, від "ІМЕНІ ОСОБОВОГО СКЛАДУ" ще буде скоро єбаний на нараді при новому начальнику.


25.02.2014 19:19 Serge

То шо за вумний баран вовкам запропонував самим вибирати головного???
Не знаєте як фунуціонує система- ліпше не лізьте, бо так скоро і Янек ся верне


25.02.2014 14:26 горец

Або ви дебіли повністю усі в міліції або неофіцери. Но нич увидиме.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат