В Ужгороді активісти Майдану оголошують бойкот вже новій владі

admin 25.02.2014 12:15 ПОДІЇ

В Ужгороді молодіжна організація "ФРОНТ ОПОРУ", яка є активним учасником Майдану оголосила бойкот новообраній владі Ужгорода.

Про це "ФРОНТ ОПОРУ" заявив у заяві, яку отримала наша редакція.

Заява з приводу відставки мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

ФРОНТ ОПОРУ повністю підтримує відставку мера Ужгорода Віктора Погорєлова. Ми починали свою діяльність саме з відстоювання прав громади Ужгорода перед недолугим господарюванням міської влади під керівництвом Віктора Погорєлова, тому його відставка є і нашою перемогою.

Однак ми обурені тим, що сама процедура голосування відставки була неправочинною (депутатів перед голосуванням змушували показувати присутнім бюлетнь, чи дійсно поставлено “галочку” за відставку), що в майбутньому може дозволити Погорєлову оскаржити її.

Але ще більше нас обурило те, що під тиском на депутатів з боку представників партії Віктора Балоги “Єдиний Центр” було проігноровано вимоги активу Майдану щодо люстрації і недопущення до влади “колишніх” чиновників та партійців, які зкомпроментовані своєю службою на владу Януковича та корупційними діями. Це призвело до того, що фактично виконуючим обов'язки мера Ужгорода обрано соратника лідера “Єдиного Центру” Віктора Балоги Віктора Щадея.

Ми вважаємо, що на цю посаду були більш достойні кандидатури саме від активу ужгородського Майдану: Юрій Світлик, Павло Гомонай, Василь Маняк, Віктор Бедь та інші. Однак сталася відверта зрада громади Ужгорода і представники Віктора Балоги фактично захопили тимчасову владу в Ужгороді задля своїх політичних інтересів.

Ми рішуче протестуємо проти такої грубої узурпації влади та ігнорування вимог ужгородського Майдану і оголошуємо цій владі бойкот!

Слава Україні!

admin

Коментарі :


26.02.2014 08:10 Ужгородка

Я, как и многие, в шоке от происходящего в Украине, кровопролитье - это вообще самое страшное, что можно было представить себе, но САМОЕ стращное, что все это было напрасно !!! Ничего не изменится для людей !!! На место одних воров приходят из озверелые и отброшенные на обочину оппоненты, ничем не лучше, а наоборот еще лживее и более подлые, т.к. заигрывали с народом на Майдане, их освистали, а им все равно, лишь бы от "корыта" не отогнали. УЖАС !!! Вот и в Ужгороде та же ситуация с балогановской бандой, а что всплывает всегда, что не тонет ?  


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат