Сергій Ратушняк: "Призначеням в.о. мера Ужгорода Щадея Балога витер ноги об ужгородців

admin 24.02.2014 21:20 ПОДІЇ

Голова ГО "Нове Закарпаття" Сергій Ратушняк гнівно засудив призначення на посаду в.о. мера Ужгорода Віктора Щадея.

На своїй сторінці у "Фейсбук" Сергій Ратушняк пише:

  "Всі, хто робив цього мера-гівнюка шляхом підкупу виборців (200 грн за голос), сьогодні його відправили "нахер". Далі придурка-шизофреніка і злочинця Щадея призначили в.о. міського голови.

Цей параноїк кидав колись яйцями в Погорєлова, потім робив в команді "ЄЦ" сумнозвісного Балоги по виборам Погорєлова на міського голову, далі віддано працював у нього секретарем, потім знов обливали один одного багном... Зараз одне Г. вивели з кабінету, - друге Г. завели...

Цей Щадей з Балогою останній тиждень під хвилею "а ля революція" безкарно псує історичну пам'ятку - ОДА, взламувалися двері в кабінетах, грабувалося майно. Те ж саме вчиняли з тією ж групою осіб в облпрокуратурі, ДПА, самовправно арештовували, допитували і катували митника Харченка тощо... Паралельно силовикам, суддям, прокурорам, митникам телефонує особисто Балога. Погрожує вбивством, якщо ті не сплатять йому "революційне" мито мільйонами доларів. Для підсилення цих кримінальних дій підганяє до домівок і кабінетів Щадеїв, Буланових ін. і (!!!) озброєний криміналітет зі Львова.

Безкарний розгул цього кримінального виродка під керуванням ватажка ОЗУ   В.Балоги відбувається під повним імпотентним спостеріганням і саботажем Голови ОДА, міського і обласного начальника міліції, міського і обласного прокурорів, СБУ і т.д.

Прошу вважати цю заяву офіційним зверненням до ГПУ, МВС І СБУ і вимагаю реєстрації в єдиному реєстрі кримінальних справ щодо дій, здійснених Балогою В.І., Щадеєм В. з ознаками низки злочинів".

Clipnews.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат