Росія готується ввести війська в Україну?

admin 24.02.2014 14:46 ПОДІЇ

Як повідомляє "Українська Правда" з посиланням на "Інтерфакс", Росія відкликала свого Посла з України і глава уряду Росії Дмитро Мєдвєдєв пояснює це загрозою життя російських громадян.

"Наш посол у Києві відкликаний для консультацій. Не мені вам говорити, що це означає в дипломатичній практиці", - сказав Медведєв в Сочі, відповідаючи на питання "Інтерфаксу".

Як підкреслив російський прем'єр, такий крок означає, що "нам незрозуміло, що там відбувається, є реальна загроза нашим інтересам, життю та здоров'ю наших громадян".

Як відомо, в 2008 році Росія під приводом "примусу до миру" атакувала Грузію. Росія нібито захищала жителів Південної Осетії, багато з яких прийняли громадянство РФ, ввела війська в республіку і після п'яти днів бойових дій витіснила грузинських військових з регіону.

Точно в такий спосіб, відкликавши посла, Росія може ввести свої війська в регіони, де проживає чимало громадян з російським паспортом. Останнім часом Росія масовано видавала російськи паспорти на Донбасі та Криму.

Як відомо, днями в Керчі кількох активістів Євромайдану побило більше сотні місцевих мешканців, які тримали в руках російські прапори та кричали "Росія!".

У свою чергу, радник із національної безпеки США Сюзан Райс заявила, що військове втручання Росії у справи України було б "серйозною помилкою".

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат