Тиск і залякування в Закарпатті чинить не «Правий сектор», а бандити клану Балог

admin 24.02.2014 14:24 ПОДІЇ

Представники «Правого сектора» Закарпаття звернулися до краян з офіційною заявою, у якій йдеться про те, що «Правий сектор» не давав жодних наказів про підпали, залякування та інші неправомірні дії проти краян.

Також керівник правого сектораОлександр Сачко наголосив – лишень офіційні представники мають право виступати перед громадою, а всі дії вчинені або оголошені від їхнього імені без офіційного визнання у ЗМІ – вважають провокаціями.

Також керівник Олександр Сачко повідомив -- будь-яке призначення в області повинне здійснюватись через проходження кандидатом процедури публічної люстрації місцевою громадою.

Варто нагадати, що останніми днями в Закарпатті почалися акти тиску та залякування багатьох людей. Декому закидають гранати в двір та обстрілюють будинки. Було підпалене також видавництво «Закарпаття». Останнє повідомлення було про те, що кинули пляшку із запальною сумішшю одному з проректорів Ужгородського університету.

Якщо зважити на те, що саме клан Балог оголосив про те, що вони самі будуть визначати, хто в області буде керувати, а на віче змусили вибачатися навіть представника від опозиції, заступника голови Закарпатської облради Андрія Сербайла, то провокації та теракти також на їхній совісті.

admin

Коментарі :


24.02.2014 15:03 студент

через таких я балоги, держава топчеться, а навіть і сповзає у зневіру, по-далі від великої і світлої мети проголошеної істинними патріотами україни СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат