Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 21 лютого. Rionews щоранку намагається піднімати вам настрій, аби принаймні на час кавування ви почувалися спокійно. Бережіть свої нерви, довіряйте перевіреним джерелам інформації, намагайтеся зробити свій внесок у важливу справу, хай і невеликий. Цілком можливо, що навіть ваша щира усмішка надихатиме когось на хороші справи. Гармонійного кавування й корисних справ сьогодні!

Цитата дня:   Це ж треба мати сатанинський намір,
чаїть в собі невиліковний сказ,
щоб тяжко так знущатися над нами,
та ще й у всьому звинувачувати нас!

© Ліна Костенко "Берестечко"


21 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без опадів, лише в кінці дня в західних районах дощ. Вночі та вранці туман. Місцями слабка ожеледь. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° морозу 3° тепла, вдень 8-13° тепла, в горах місцями вночі 2-4° морозу, вдень 3-8° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів, лише ввечері часом дощ. Вночі та вранці туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 10-12° тепла.


ІМЕНИНИ 20 лютого - Лука, Федір, Порфирій

Сьогодні також:

ООН: Міжнародний день рідної мови.


Цей день в історії

1431 — Розпочався суд над Жанною д'Арк.
1613 — Земський собор обрав 16-річного Михайла Федоровича московським царем — першим із династії Романових.
1784 — Відповідно до указу Катерини ІІ порт і фортеця Ахтіар у Криму перейменовані на Севастополь.
1816 — У Петербурзі заснована перша таємна організація декабристів — «Союз порятунку».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні на першому місці має бути власне здоров'я. Його загальний рівень почав знижуватися. Із найголовніших питань найважливішими та "найприбутковішими" виявляться подружні стосунки. Ваші минулі заслуги, авторитет або старі напрацювання дозволять вам розпочати доволі перспективну справу, в якій може бути задіяна й ваша сім'я. Але якщо вам захочеться відкинути все вбік, відпочити й розслабитися, то це краще робити на самоті, в якому-небудь тихомуй затишному місці.
Телець Сьогодні все у вас буде просто чудово, крім одного - грошей. Як би сильно вам не хотілося що-небудь купити, як би наполегливо у вас не просили в борг - не дозволяйте собі цього. У лотерею й азартні ігри краще навіть і не намагайтеся! У сімейному житті й любовних стосунках у вас можливі дрібні суперечки й непорозуміння, але, зрештою, все закінчиться добре. Головне, що сьогодні й у найближчому майбутньому ні ви, ні хто-небудь із вашої родини не захворіє. Навіть гроші не коштують стільки, скільки здоров'я. Подія дня - перемога на робочому місці.
Близнюки Винятково вдалий і гармонійний день! Усі сфери вашого життя перебувають під позитивним впливом зірок і планет. Образно кажучи, зараз перед вами не встоїть жодна стіна й жодна перешкода. Єдине "але" сьогоднішнього дня - цікава пропозиція, в яку ви згодом вкладете багато сил і засобів, може закінчитися непередбачувано.
Рак. Цей день може виявитися для вас винятково вдалим, але тільки за однієї умови. Усе найважливіше, й особливо те, що стосується головної роботи (робочого місця) вам треба зберігати в абсолютній таємниці. Сьогодні, з великою часткою ймовірності, ви нарешті зможете одержати відповідь на довгождане питання, й це прояснить якусь ситуацію, через яку ви переживали останнім часом. Можна спробувати ризикнути в лотерею.
Лев Гарний день для всього професійного. Ви можете одержати важливу для вас у цьому плані інформацію, або ж, подібно до казкової Попелюшки на балу, раптом приголомшити всіх тим, який ви чудовий працівник, фахівець і розумник! Для вирішення поточних питань час підходящий. Але для досягнення більш-менш позитивного результату вам доведеться затратити значно більше сил, ніж зазвичай. Підсумок дня - помірний прибуток.
Діва. Вставайте,сір! Вставайте! На вас чекають великі справи!" - саме такими словами камердинер Людовика 15-го мав будити його щоранку. Найцікавіше те, що сьогодні на вас теж чекають великі справи. Цей день надзвичайно сприятливий для всього грандіозного, масштабного і значного. Якщо у вас де-небудь у закутку стоїть готовий до спуску на воду "Титанік", то робіть це сьогодні - точно не потоне! Єдине попередження - за свій успіх і вигоду вам доведеться доситьсерйозно "повоювати" зі своїми конкурентами, опонентами, і явними ворогами.
Терези Вдалий час для складання стратегічних планів і довгострокових прогнозів. Але для цього вам знадобиться нова інформація, і що більше її буде,то краще. Частіше спілкуйтеся зі своїм оточенням, бувайте в людних місцях, у гостях. Дуже вдалою й інформативною може виявитися поїздка куди-небудь на пікнік із метою вирішення ділових питань. Намагайтеся побільше слухати й поменше відкривати рота. Не варто завчасно розкривати свої плани. Подія дня - цікава пропозиція від старого знайомого.
Скорпіон Сьогодні гарні ідеїпросто битимуться між собою за те, щоб зайняти місце у вашій голові. І вас цього дня можна без перебільшення назвати: "генератором ідей і пропозицій". Не відмовляйте себе відсутністю можливостей, браком грошей, або віком. Повірте, деякі сьогоднішні ваші думки можуть стати початком чогось дуже серйозного. У цілому, всі обставини цього дня складатимуться для вас сприятливо. Найбільш вдалим буде все, що стосується сфери особистого життя.
Стрілець Сьогодні вам дуже варто перетворитися на своєрідного упертюха, який, не слухаючи нікого й не вірячи нікому, все робить по-своєму. Беріть керування поточними справами винятково у свої руки й під свій особистий контроль. Цього дня дуже велика ймовірність, що ви постраждаєте з вини інших осіб. Не звертайте жодної уваги на претензії або обурення оточуючих - лише в цьому разі ви одержите від життя саме те, що вам потрібно.
Козеріг "Сегодня очень важный день, и реют флаги над полками. Сегодня очень важный день - сегодня битва с дураками". Ці відомі слова відомої пісні А.Макаревича, мабуть, найточніше характеризують те, до чого вам сьогодні варто бути готовим. Крім того, саме зараз постарайтеся розв'язатиякісь дуже старі справи, або те, що вже пару раз "відкладали на понеділок". А якщо ні, то все незавершене або "дурне" може, немов цеглина з даху, в найнесподіваніший момент звалитися вам на голову
Водолій. Сьогодні що більше ви лавіруватиметев різних ситуаціях і затягуватимете всі питання, наскільки це, можливо, то успішнішим виявиться стан ваших справ. Девіз сьогоднішнього дня: "Поспішай повільно!". Будь-яка квапливість може зруйнувати багато з того, що вже існує, і ще тільки існуватиме.
Риби Для вас сьогодні, так само як і вчора, тривають негативні тенденції, пов'язані зі станом власних емоцій. У цілому, у вашому житті зараз усе навіть трохи краще,ніж "добре". Але через власну дратівливість, агресивність і дурні амбіціїви можете самі зруйнувати все те гарне, що чекає на вас попереду. У першу чергу можуть постраждати такі сфери вашого життя, як особисті та дружні стосунки.



А зараз — усміхніться :)

Сімейний стан: переписуємось.


Віддамся в хороші жіночі руки. До їжі не вибагливий, наліво відгуляв, зарплату ношу додому. Є паспорт та вакцинація. Відкликаюсь на: Саша, котя, сонце і т.д. Фразу "мама краще готує" не застосовую. Не кастрований.



Китайські випускники,
вийшовши на набережну
зустрічати світанок,
перевернули материк.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат