Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.02.2014 08:05 ПОДІЇ

На календарі 20 лютого, четвер. Прокидайтеся з ароматом ранкової кави і зважуйте кожен крок, бо йти лише на поклику емоцій - не найкращий час. Нехай сьогодні буде якомога більше хороших новин, а також в загальній атмосфері, яка панує навколо, додасться добра, миру, справедливості й віри у краще майбутнє!

Цитата дня:   Ну, якщо ти не віриш у чудеса, то вони тебе і не торкнуться. Якщо ти не віриш, що світ має власне серце, то й не почуєш як воно б'ється.

© Чарльз де Лінт "Покинуті небеса"


20 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненнями погода. Вночі дощ в горах з мокрим снігом, місцями слабкий туман. Вдень місцями слабкі опади. Вітер західний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 0 - 5° тепла, вдень 7 - 12° тепла. В горах місцями: вночі близько нуля, вдень 0 - 5° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненнями погода. Вночі дощ, вдень без істотних опадів. Вітер західний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 2 - 4° тепла, вдень 9 - 11° тепла.


ІМЕНИНИ 20 лютого - Лука, Федір, Порфирій

Сьогодні також:

ООН: Всесвітній день соціальної справедливості



Цей день в історії

1872 — У США запатентований електричний ліфт.
1877 — У Большому театрі в Москві відбулася прем'єра балету Петра Чайковського «Лебедине озеро».
1940 — Вперше на екранах з'явилася знаменита пара — Том і Джеррі.
1960 — На сцені рідної школи в Сіетлі відбувся перший виступ майбутнього гітариста-віртуоза Джимі Гендрікса.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день починає собою невелику смугу везіння, і гріх було б не скористатися подібним фактом. У цілому всі ваші справи й життєві обставини будуть гармонійними, позитивними та вдалими. Хоча стан здоров'я й не викликає особливих побоювань, але певна профілактика все ж не завадить. Гарний час для завершення старих справ.
Телець У вашому житті все йде чудово, крім одного - кохання. Будь-яке питання, пов'язане з чимось "сердечним" і стосунками з протилежною статтю, може принести у ваше життя дуже багато проблем. З одного боку - сьогодні ви просто не зможете сховатися від кохання і пристрасті. З іншого - такі стосунки, найімовірніше, закінчаться слізьми. Реєстрацію шлюбу, призначену на цей день, треба відкласти в обов'язковому порядку.
Близнюки Сьогодні вам варто відкласти все важливе й зайнятися лише найнеобхіднішою та найрутиннішою текучкою. Єдине, що добре пройде із серйозних питань - це все, що стосується спадщини. День сприятливий для влаштування свого дому, причому для цього ви зможете знайти собі помічників серед друзів або рідні. Непогано пройде покупка меблів, або дорогої побутової техніки. Можна розраховувати на фінансову підтримку з боку старших родичів.
Рак. День напружений. Не починайте нічого нового й важливого. Найсерйозніші питання відкладіть на потім. Що менше ви зараз братимете на себе різних зобов'язань, то краще. Найпроблемнішими сферами вашого життя виявляться робота і стосунки з начальством. Єдине, що буде вдалим - це особисте життя та інтимні стосунки, але тільки з близьким, надійним і перевіреним партнером. Нових знайомств і любовних пригод категорично уникайте!
Лев Вдалий час для будь-якої професійної діяльності. Цей день ідеально підходить тим, хто звик не базікати, а рішуче діяти. Ваша сила зараз полягає в умінні вирішувати конкретні та практичні питання. Вдалий час для купівлі всього, що стосується сільського господарства: тварини, техніка, добрива тощо. Можна починати курс дієтології й косметології. Напружені сфери вашого життя - родинні та сімейні стосунки.
Діва. Майже з повною впевненістю можна стверджувати, що цей день пройде для вас на одному великому й оптимістичному підйомі. Все у вас буде дуже добре і вдало. Особливо сильно цю позитивну енергію відчують усі закохані представники вашого знаку. Будь-які інтимні, романтичні й пристрасні стосунки заграють надзвичайно яскравими барвами. Єдине "але" полягає в тому, що сьогодні ви трохи більше, ніж звичайно, схильні до травматизму - будьте обережні!
Терези У вас, загалом, усе непогано, крім здоров'я. Ну і грошей, можливо, доведеться сьогодні витратити більше, ніж планувалося. Всі основні сфери вашого життя досить стабільні. Що стосується власного організму, то тут можуть бути проблеми. Сьогодні загальний рівень вашого здоров'я опуститься на досить низьку позначку. Порада проста - не перевантажувати себе й постарайтеся лягти спати якомога раніше.
Скорпіон Цей день просто ідеально підходить для відпочинку й розваг. Якщо ви трудоголік, то справами, звичайно ж, займатися можна. Але повірте, зараз для вас буде значно краще розслабитися. В майбутньому це додасть вам багато позитивної й життєвої енергії. Ведіть активний спосіб життя, побільше спілкуйтеся, ходітьу гості й місця розваг. Стосунки між близькими людьми стануть іще міцнішими й насиченішими.
Стрілець Надзвичайно вдалий день практично для всього! Але, в першу чергу, найуспішнішими виявляться ті питання і справи, які були сплановані давно. Зараз життя дає вам дуже непогані шанси ще на кілька кроків просунутися вперед у досягненні своєї мрії. Не сидіть на місці, склавши руки! Позитивну роль у справах зіграє ваш батько або інша людина, наділена авторитетом. Подія дня - зміцнення вашого матеріального становища.
Козеріг Вдалий день. Усі сфери вашого життя перебувають під гармонійним впливом космосу, й тією чи іншою мірою"прибуткові". І хоча в цілому для вирішення різноманітних справ період сприятливий, але вам сьогодні рекомендується, проявивши "розумний егоїзм", зайнятися зміцненням власного здоров'я. Крім того, саме сьогодні вам краще не ховати голову в пісок, і нарешті змінити власні погляди щодо чого-небудь.
Водолій. У цілому, спокійний і вдалий день. Нічого неприємного або непередбачуваного для вас не очікується. А в різних "життєвих дрібницях" ви можете сміливо розраховувати на успіх. У першу чергу, кінець дня може порадувати вас новими додатковими фінансами. І ще одна порада на сьогодні: більше довіряйте власній інтуїції, зараз вона перебуває у вас на високому рівні.
Риби Як і вчора, сьогодні на вас чекає напружений день. Ваші емоції, думки й бажання вдається контролювати з великими труднощами (а правильніше було б сказати, що зовсім не вдається). І тому це може становити небезпеку вже не лише для вас самих, а й для оточуючих. Зараз будь-яка дрібниця призводитиме до того, що ви миттєво втратите самоконтроль. Тому, перш ніж щось зробити або сказати, для початку спробуйте зробити глибокий вдих і видих. Найцікавіше, що вам здаватиметься, що це ви абсолютно нормальні, а от увесь світ, навпаки,збожеволів. Усі нові й важливі справи сьогодні краще відкласти.




А зараз — усміхніться :)

Дівчата деколи такі потайні:
Ім'я: Оля
Прізвище: приховано
Дата народження: приховано
Адреса електронної пошти:. Ivanova1985@mail.ru



- Ти хто?
- Ніндзя.
- А чого такий повільний?
- Черепашка.


Під час перехідного віку в Буратіно на обличчі з`явились опеньки.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат