Балогівці викрали картини закарпатських класиків із приміщення ОДА

admin 20.02.2014 09:49 РАТУША

Вчора після захоплення студентами Закарпатської ОДА декілька представників Віктора Балоги оголосили себе комендантами приміщення і почали мародерство.


І мова не йде про те, що активісти вчинили екскурсію по кабінетам адміністрації і не про те, що розбили там вікна і занесли лавиці з площі та будівельний непотріб для барикад. Революція -- є революція. Більшовики також коли захопили Смольний, то сцяли і гадили у дорожезні вази, тому такі жертви зрозумілі.

Але балогівці зняли зі стін всі картини класиків закарпатського живопису. Вартість однієї картини наших класиків на аукціонах становить від 10 до 100 тисяч доларів. Таких картин в адміністрації десятки.

Четверо наближених до Віктора Балоги людей: ідеолог Балоги по ЗМІ Віктор Щадей, член партії Балоги ЄЦ Володимир Чубірко, а також наближені до Балоги Володимир Піпаш та Михайло Сирохман оголосили самі себе якоюсь комісією і повідомили, що картини передадуть у два музеї.

Те, що для таких передач існують відповідні процедури, нікого не цікавило.

Тепер не ясно, чи будуть передані оригінали робіт в музей, чи вже лише копії. І чи всі картини дійсно будуть передані в музей, або якісь із них будуть висіти на дачі Балоги в Синяку.

До речі, після захоплення ОДА ніхто із революціонерів не знав, що робити далі.

http://www.clipnews.info/newstopic.htm?id=72116

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат