У Мукачеві відбудуться весільні шоу-програми

admin 20.02.2014 09:28 ПОДІЇ

21-23 лютого у Мукачевому на Закарпатті вперше відбудеться цікава весільна виставка «Weddіng goods».


Наталія Янцо, керівник агенції «Майстерня свят» і водночас організатор заходу зазначила: «Знаємо, що сьогодні в країні актуальні інші події. Але ми вирішили-таки проводити виставку, бо планували її упродовж кількох років. На Закарпатті дещо складно з площею, де можна провести якісний захід на європейському рівні, навіть з обладнанням, тому його теж веземо зі Львова, як і багато іншого. Мукачеве обрали, бо сюди зручно приїхати з різних районів».

Виставка пройде в рамках проекту «Weddіng weeks». Під час весільного тижня (21-28 лютого) заплановано і Школу наречених, і платний курс для здобуття професії весільного координатора, і серію майстер-класів для професіоналів з усієї України.

На «Weddіng Goods» свої послуги презентують весільні агенції, ведучі, фотографи, відеооператори, декоратори, флористи, кондитери, перукарі, візажисти, салони краси, туристичні агенції, ресторани, транспортні й піротехнічні компанії, інформаційні партнери... Буде і шоу-програма, а на закриття планують файєр-шоу.

Майбутні молодята побачать різні шоу-програми, які зможуть організувати і на власному весіллі. Безпосередньо під час події можна буде зробити собі зачіску чи макіяж, щоб вивчити можливості того чи іншого фахівця, зауважила Софія Мартинюк, координатор виставки.

На заході гості матимуть змогу: отримати максимум інформації та познайомитися ближче з весільними організаторами; дізнатися про весільні тенденції та тренди 2014 року; скуштувати солодощі від найвправніших кондитерів; приміряти весільні сукні від найкращих дизайнерів та салонів; замовити послуги безпосередньо на місці; отримати поради професіоналів і насолодитися грандіозною шоу-програмою. Крім того, виграти цінні призи від відомих на Закарпатті фахівців (наприклад, фотографи і відеооператори розігруватимуть безплатні зйомки!).

А кожна наречена, яка завітає на виставку, обов’язково отримає подарунок від «Майстерні свят». Вхід на такі заходи зазвичай платний, але оскільки на Закарпатті це вперше, то наразі він вільний.

Кожна дівчина прагне, щоб її весілля було найнезабутнішим... Навіть не засватана. Як співається в давній закарпатській співанці: «Проходять м’ясниці. І дівки ся пожурили, що не відданиці». Так, файного хлопця-легіня не одразу знайдеш... Та мріяти треба. А визначитися з тим, що потрібно для організації ідеального весілля, можна вже на цих вихідних.

Ірина БРЕЗА, Василь НИТКА, "Голос України".

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат