Фейсбук: Закарпатський "Беркут" на Львівщині втік у ліс?

admin 20.02.2014 09:58 КРИМІНАЛ

facebook.com/euromaidanlviv/posts/1424022477838908:
Важлива інформація. Ужгородський беркут зараз намагається доїхати в Київ (близько 80 людей на мікроавтобусах і джипах).


Євромайдан Львів, Roman Rak:

Вони мали їхати через Старий Самбір. Люди встановили блокпост в Старому - перекрили дорогу. Вони розвернулися і поїхали в напрямку на Борислав. Люди закидували їх усім що попадалося під руки в районі с. Топільниця. До Борислава беркут не доїхав - рванули на Східницю. Там теж блокпости стоять. Вони наче знову розвернулися на Старий. В стрілках лісовозами перекрили трасу, багато людей стоять в очікуванні гостей.

Окрім того, кілька годин тому згоріла машина одного з мешканців Старосамбірщини, який працює в Беркуті і зараз перебуває в Києві (знаю і село і прізвище, але писати не буду з міркувань його безпеки). Люди кажуть, що у нього залишилося кілька днів для повернення в село, інакше спалахне його хата. АЛЕ!!! Родичі беркутівця кажуть, що він давно хоче повернутися, але свої ж сказали йому, що якщо спробує втекти його пристрелять і скажуть, що це "екстремісти" зробили. Тому варто розуміти, що частина з них також заручники, які втечуть звідти, якщо у них з'явиться найменша можливість.

Ну і ще одна новина. Старосамбірщина повстала, люди щемлять членів ПР, бють вікна в хатах і масово збираються на виїзд в Київ. А тепер повірте мені на слово, як людині, яка там 2,5 роки прожила. Якщо цей район піднявся, то можна стверджувати про початок повномасштабного народного повстання.

UPD. 18:35. Олена Цапович: У мене є інформація на рахунок Закарпатського БЕРКУТА, шо вони неподалік с.Топільниця залишили свої автобуси і пішли лісом у невідомому напрямку.

Джерело:
facebook.com/euromaidanlviv/posts/1424022477838908
а також на
7dniv.info/ua/news/zakarpatskiy-berkut-na-lvivshchini-vtik-u-lis

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат