100-річній жительці Берегівщини вручили паспорт

admin 17.02.2014 11:06 ПОДІЇ

14 лютого жительці села Батьово, що на закарпатській Берегівщині, Гізеллі Неште виповнилося 100 років.

Привітати ювілярку з цією славною датою прийшли не лише діти, родичі і друзі. Вітальний лист від Президента України довгожительці передав голова Берегівської райдержадміністрації Володимир Гулянич.

Начальник Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області Ігор Михайлишин вручив пані Гізелі паспорт громадянина України. Попередній документ мав зношений вигляд. Очільник міграційної служби краю побажав столітній ювілярці міцного здоров’я та родинного затишку.

Гізелла Неште, не виїжджаючи за межі рідного села, була громадянкою п’яти країн, пережила дві світові війни. Усе життя тяжко працювала задля однієї мети – дати гідну освіту своїм двом дітям. “ Багато чого можна втратити. Але усе, чого людина навчилася, ніхто від неї не візьме, - переконана ювілярка.- А щоб дожити до 100 років, потрібно постійно перебувати в русі і працювати, бо робота тримає душу в людині ”.

До слова, найбільше українських старожилів проживає саме на Закарпатті . Нині в області понад тисячу осіб, яким виповнилося від 90 до 100 років.

admin


За матеріалами Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадсбкістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат