Минулого року продали 17 об’єктів ужгородської нерухомості на загальну суму 12 853 015,58 грн.

14.02.2014 15:16 РАТУША

«Корона» й стоматполіклініка «пішли» зі скандалом.



Як значиться в Додатку 3 до Переліку договорів купівлі-продажу нерухомого майна, укладених Департа-ментом міського господарства Ужгорода у 2013 р., у місті було продано 17 об’єктів нерухомості на загальну суму 12 853 015,58 гривень.

Серед об’єктів нерухомого майна — аптеки, стоматполіклініка, нежитлові приміщення, вбудовані приміщення, будівлі котелень, теплових пунктів, готельно-ресторанний комплекс тощо.

За 1,6 млн. грн. продали стоматологічну поліклініку на вул. Минайській, що викликало чималу хвилю обурення у колективі стоматполіклініки, а також серед пацієнтів. Адже тільки за останні три роки в обласній стоматполіклініці було зафіксовано близько 130 тисяч звернень для надання спеціалізованої медичної стоматологічної допомоги, це єдиний заклад, де соціально незахищені верстви населення могли лікувати зуби безкоштовно. Внаслідок її закриття було ліквідовано 35 робочих місць.

За 8,1 млн. грн. продали пам’ятку архітектури місцевого значення на пл. Театральній — готельно-ресторанний комплекс «Корона». І хоча наразі приміщення «Корони» активно реконструюють, обі­цяючи зберегти її історичний вигляд і перетворити на ART BUSINESS CENTER «КОRОNА», протести проти нинішнього активного «освоєння» споруди не вщухають. Так, нещодавно на захист «Корони» стали закарпатські дипломати, які звернулися до мера й депутатського корпусу, оскільки, вважають вони, має місце «порушення цілісності фасаду, яке полягає у збиванні декоративної штукатурки, барельєфів, руйнуванні цінних дерев’яних віконних конструкцій тощо, а також ймовірно, що подібні процеси відбуваються і всередині будови, оскільки протягом доволі значного проміжку часу помічено вивезення старовинної цегли й інших будівельних матеріалів десятками вантажних автомобілів».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат