Закарпатця, який смертельно збив пішохода, знайшли за кілька годин

admin 10.02.2014 09:48 КРИМІНАЛ

Правоохоронці Перечинщини в лічені години встановили транспортний засіб та особу водія, що скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник.


До Перечинського райвідділу міліції зателефонував черговий лікар та повідомив, що на центральній дорозі села Дубриничі неподалік сільського клубу на проїжджій частині нерухомо лежить людина. Схоже на те, що потерпілий став учасником дорожньо-транспортної пригоди. На місце події негайно виїхали правоохоронці.

На вказаній ділянці дороги було виявлено тіло чоловіка без явних ознак життя. Біля загиблого міліція знайшла уламок ліхтаря від легкового автомобіля. Правоохоронці одразу розпочали пошуки автомобіля та особи, що могла скоїти даний наїзд.

За певний час проведеними заходами по "гарячих слідах" працівникам відділення дорожньої автомобільної інспекції спільно з оперативниками та дільничними вдалося знайти автомобіль, причетний до дорожньо-транспортної пригоди та водія, що керував цим автомобілем. Водій, разом зі своїми друзями пояснили, що пішохода не побачили через погану видимість: дощ та туман. А вчинивши таке, злякалися і сховали автомобіль за церквою в одному із сіл району. Також   встановлено особу загиблого чоловіка. Ним виявився 30-літній місцевий мешканець.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження». Наразі проводяться слідчо-оперативні дії.

admin


За матеріалами УДАІ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : ДТПДАІ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат