Знищивши Майдан в Ужгороді, Балога шукає «притулку» в Києві

08.02.2014 12:21 ПОЛІТИКА

Вже навіть не потрібно шукати причин того, чому Майдан в Ужгороді зійшов нанівець. Балоги постаралися.


Згадайте ужгородські акції протесту наприкінці минулого року та на початку цього. Це були щирі масові акції, які змусили нашу владу серйозно принишкнути. Однак згодом у протестний рух почали вклинюватися люди Балоги, ініціатори та головні активісти закарпатського Майдану витіснялися, проти них чинилися потужні інформаційні провокації і вже зовсім недавно сам Балога з’явився на барикадах і почав готувати під себе Народну раду.

Звичайно, що активісти ретирувалися. Ще було збудовано бутафорні барикади з мішків із снігом, ще було встановлено металеву бочку для обігріву та інші атрибути, які притаманні барикадам на Грушевського в Києві. Ці ужгородські барикади були лише символічними і стали таким собі фотосалоном для ужгородців та гостей міста, які з радістю фотографувалися на фоні мішків та партійних стягів. Ще пацанва в руслі революційної моди одягала на себе каски та закривала рот антигрипозними пов’язками, але все це вже нагадувало театральну виставу, але ніяк не революцію.

Протестний рух Балогами був знищений, бо всі зрозуміли, що суть протестів була в тому, щоб встановити справжнє народовладдя і не допустити до влади політиків, які себе скомпрометували. І в цій владі аж ніяк не може бути Балога, який за свою політичну кар’єру прислужувався і Медведчуку, і Ющенку, і Януковичу, який від владарювання нагріб солідний капітал, декларуючи при цьому 90 тисяч гривень заробітку в рік.

Більше того, ставши ініціатором створення в Закарпатті Народної Ради, яка мала би перебрати на себе функції владного органу, Балоги тихенько втекли якнайдалі від відповідальності і навіть проігнорували віче, створеної ними ж Ради.

Далі більше. Лідери опозиції дружно проігнорували Балогу, тому той подався шукати долю до тих, хто стоїть на передових позиціях революції — ультранаціоналістів із «Правого сектору». Напевно, не розібравшись, хто такий Балога, і порадівши подарованим від нього 700 каскам для революціонерів, лідери ультранаціоналістичного «Правого сектору» «записали» Балогу в свої приятелі. «Правий сектор» оголосив, що опозиційна трійка не справляється з вимогами революції, тому потрібно розширити список тих, хто приймає рішення на Майдані. І якщо в цьому списку логічними є прізвища Юрія Луценка, Лесі Оробець чи Андрія Парубія, то просто дивно, як там опинився Віктор Балога.

Як пише «Трибуна», закарпатці вже написали «правосекторівцям», щоб ті звернули увагу на «заслуги» Балоги, який ще при Ющенкові замішаний «в організації схеми отримання коштів за затвердження на керівних посадах в органах державної влади та правоохоронних структурах». Пригадали Балозі й те, як він використовував силовиків із метою знищення опонентів. «У 2010 році вся Україна була шокована тим, що на президентських перегонах у Закарпатській області перемогу святкував Віктор Янукович. Завдячувати цьому він мав Вікторові Балозі, який не шкодував грошей на забезпечення потрібного результату. Кожен з 900 тисяч закарпатських виборців отримав листа «щастя» від Віктора Балоги, в якому той просив не голосувати за «найбільше зло» Юлію Тимошенко», — пише «Трибуна».

Ну і нарешті вартий уваги ще один «виперд» Балоги, після якого стає зрозумілим, що цей завидівський хлоп грає на два фронти. З якогось бодуна, підігруючи владі, він у Facebook написав про те, що, мовляв, Юлія Тимошенко виступає проти повернення до Конституції 2004 року. Нардеп від «Батьківщини» Андрій Павловський зганьбив Балогу після цього його брехливого нападу. «Те, що розповсюджує Балога — фейк. Це робиться навмисно. Брудні технології наших опонентів із Банкової. Влада весь час намагається підкинути якісь теми, які би могли викликати непорозуміння між опозицією. Намагаються «вкинути» інтриги», — розповів нардеп.

Ось такий він наш доморощений «інтригант».

ТЕГИ : майданвіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат