У Закарпатті розповіли, якою буде митниця майбутнього

admin 07.02.2014 11:21 СОЦІО

Про якісні зміни митних процедур та «митницю майбутнього» — розповів під час зустрічі з суб’єктами господарювання Закарпатської області 6 лютого Сергій Харченко, начальник Чопської митниці Міндоходів.

За його словами, у числі пріоритетів роботи відомства – якісна реалізація проекту «Митниця майбутнього», адже у рамках реалізації п’ятирічної стратегії Міністерства триває робота над автоматизацією процесів на митниці.

– Фахівці Чопської митниці Міндоходів роблять все необхідне, щоб дотримуватися часових нормативів по митних процедурах для громадян і суб’єктів ЗЕД на митниці, – додав він.

Також він наголосив на тому, що на порядку денному – вирішення питання митної вартості. Сьогодні процедура перевірки заявленої митної вартості займає занадто багато часу, це неодноразово заявляв Міністр доході і зборів України. Тому Міністерство прагне зробити процедуру більш оперативною та розробляє варіанти її перенесення на стадію пост-аудиту з посиленням відповідальності суб’єктів ЗЕД.

– У контексті реалізації Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів України Чопська митниця Міндоходів, з метою створення сприятливих умов для здійснення суб’єктами ЗЕД своєї зовнішньоекономічної діяльності, керується й у подальшому керуватиметься принципом відкритості, прозорості та довіри у співпраці з доброчесним бізнесом, – заявив Сергій Харченко.

Підсумовуючи результати аналізу та оцінку роботи Чопської митниці Міндоходів у 2013 році, начальник Чопської митниці Міндоходів сказав, що з боку керівництва митниці будуть вживатись відповідні всі організаційні заходи щодо забезпечення виконання колективом митниці в повному обсязі всіх завдань та цілей, передбачених Стратегічним планом розвитку Міндоходів у 2014 році.

admin


За матеріалами інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МіндоходівМитниця

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат