У Закарпатті вилучили сигарети і затримали росіянина-нелегала (ФОТО)

admin 07.02.2014 10:50 КРИМІНАЛ

 

На кордонах Закарпаття: в угорця вилучили сигарети, а на межі зі Словаччиною затримали росіянина.


Громадянин Угорщини, який повертався додому через пункт пропуску «Тиса», повторив участь свого земляка, який напередодні новорічних свят спробував незаконно перемістити через кордон сигарети у газовому балоні.
Чоловік виїздив до Угорщини смугою спрощеного контролю «зелений коридор», а у багажному відсіку свого легкового «ОПЕЛЯ» перевозив газовий балон господарського призначення. Проте, прикордонники з митниками вирішили перевірити його вміст ретельніше. В результаті перевірки ємності, оглядовики дістали назовні 60 пачок сигарет ФЕСТ та 46 пачок сигарет MARLBORO.

Оскільки для незаконного переміщення сигарет конструктивні порожнини транспортного засобу не використовувались, автомобіль не вилучався. В свою чергу, сигарети і балон вилучені, сума оцінки тютюнових виробів наразі встановлюється.
Крім того, прикордонниками відділу «Новоселиця», який дислокується в Перечинському районі, минулої ночі було затримано 38-річного   громадянина Російської Федерації. Як пояснив правопорушник, у пошуках кращих умов життя він мав намір потрапити до країн Західної Європи. За фактом спроби незаконного перетину кордону складено адміністративно-процесуальні документи, правопорушник очікує рішення суду.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалКонтрабанда

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат